|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cieniowane włosy
cześć,
mam pytanie odnośnie cieniowania włosów. Nie mogę znaleźć ani zdjęcia z taką fryzurą ani do końca nie umiem jej wytłumaczyć ![]() Wygląda ona mniej więcej tak jak by od nasady na górze głowy włosy były cieniowane na coraz krótsze, i przez to układają się tak fajnie, że widać że są od dołu twarzy coraz szersze (niektórzy ludzie nazywają to " szopa " -.- ) piszę to określenie bo może was oświeci po tym zwrocie . Są one poprostu tak świetnie ułożone.. muszę takie mieć! mam włosy na około 10 cm. W mieście widuję czasami takiego chłopaka, który ma dokładnie takie włosy, i ma takiej długości jak ja, i ma taką fryzurę. Wiecie może kto ma taką fryzurę? (zdjęcie) Albo jak wytłumaczyć fryzjerce żeby domyśliła się o co chodzi (bez zdjęcia raczej boje się do niej iść .. bo jej nie wyjdzie i znowu będzie trzeba zapuszczać) Nie wiem czy to istotne, ale ten chłopak ubiera się zupełnie jak ja (firmy typu vans, dc. (nie chce się tu chwalić, poprostu jak podam firmy odrazu wiadomo o jaki styl chodz. Jak macie jakieś pytania to piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cieniowane włosy
Chodzi Ci o coś takiego? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Włosy maja być krótkie u nasady? Długość Twoich włosów to 10 cm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
niee
![]() Nie wiem naprawdę jak Wam to zilustrować .. poprostu włosy są u góry puszyste, a im niżej, tym są węższe, chodzi o takie " \o/ " o - to głowa, a \ i / to rozstawanie się włosów. Mają być coraz szersze, mama coś tłumaczyła ze pewnie tak ma je wycieniowane że mu się właśnie robi taka "szopa" ale też nie wie jak to wytłumaczyć . Dzięki za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ciężko wyobrazić sobie, o jakiej fryzurze mówisz, ale po rysunku wygląda paskudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Cos takiego
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może spróbuj narysowac i zeskanuj ?
mozliwe że wiem o co ci chodzi ale nie jestem pewna.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mize pokaz fryzjerowi ten obrazek? znalazłam cos, troche podobne, choc nie do końca to samo. http://www.mojageneracja.pl/3716732/...cdeead6ed74504
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.