|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Prosze pomóżcie:(
Wiatm wszystkie wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bede bardzo wdzięczna za udzielone rady i myśle ze nie bedziecie miały porblemów z doborem do mnie kolorów gdyż widzę że są tu same ekspertki. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prosze pomóżcie:(
Mam problem w wysłaniem plików. Ale prosze napiszcie swoje adresy poczty to prześle wam więcej zdjęc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Udało mi sie jakimś cudem dodać załączniki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]()
Droga ewelino! NA moj wizuz to ty jestes jesionka. ALabastrowa chlodna cera. Miedziane wlosy opowiadaja sie za jesienia. Tak uwazam ale ekspertem nie jestem. Pozdrawiam papa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
1.Jak sie opalasz-szybko czy cięzko(najpierw na czerwono bądź rózowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brżoawy czy raczej taki lekko przykurzony,szaro-beżowy?
2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejsza obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a moze mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4.Cera-jaki ma odcień twoja skóra?Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadajacy w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate? 6.W jakim kolorach czujesz się dobrze,a które źle podkreślają Twoja urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1.Opalam sie najpierw na czerowono. Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brązowy.
2.Kolor oczu -brązowy.Bez radnych palmek na tęczówce.Oprawa oczu ejst jasna. 3.Piegi są złotawe ciepłe. 4.Skóra ma chlodny odcień dlatego najlepeij mi w kolorze podkałdu ''porlcelain beige''. 5.Kolor włosów kasztan ma złotawo-brązowe przebłyski . 6.Chyba najlepeij sie cuzje w brązowych rzeczach ale takich ciemnyh, ale dobrze sie też czuje w jasnych np. błękitach chociaż mogą one do mnie nie pasować;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
okrutnica jakaś... |
myślę ,że jesteś Jesienią bądź typem mieszanym wiosenno-jesiennym (mam obawy co do czystości typu przez tę opaleniznę-jesienie z reguły nie opalają się wcale lub bardzo ciężko.Ale bywają wyjątki
![]() Masz może zdjęcie twarzy ,które dobrze oddaje Twoją naturalną kolotystykę? Wkleiłabym je na paletę jesienną i mieszaną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mam takie zdjecie choć moze być ono troszkę nie wyrażne;/ Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A mogłabys mi Aga( jeżeli moge tak do Ciebie pisać bo może wolisz Pani Agnieszko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
okrutnica jakaś... |
![]()
ok,tylko po południu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.