|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zrobilam Restylane
Dzisiaj po pracy poszlam na zabieg restylane.
Dlugo sie wachalam,ale w koncu zaryzykowalam. Pan doktor na wczesniejszej konsultacji uznal,ze najlepszy dla mnie bedzie jakis nowy restylane.Cos pomiedzy restylane-restylane,a restylane-perlane.Podobno ma najbardziej optymalna budowe czasteczek kwasu hialuronowego. Jestem szczupla osoba i na twarzy tez mam malo tluszczyku,stad tez bruzdy nosowo-wargowe.Lekarz zaproponowal,zeby wstrzyknac mi rowniez troche restylanu w gorna warge ust. I tego zaluje! Boli okropnie,pomimo znieczulenia(zastrzyk). Usta opuchniete i posiniaczone. Jestem glodna jak wilk,wiec zrobilam sobie kanapke,ktorej nie jestem w stanie nawet pogryzc.Chyba zaraz sobie zrobie jakis rzadki kleik i go wypije przez slomke. Po 4 godzinach od zabiegu opuchlizna w miejscu bruzd nosowych prawie zeszla ,sa natomiast slady naklucia,tak jakby mnie komar pogryzl. Natomiast usta -tragedia! Wygladam jak Kaczor Donald,ktorego pobito. Nie wiem,co robic ,zeby mi te siniaki z ust zeszly.Lekarz zabronil masowac,ale moze mozna lod przykladac?Zapomnialam sie zapytac,niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zrobilam Restylane
Na tej stronce może znajdziesz trochę porad http://www.beautywpolsce.com/forum/
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zrobilam Restylane
hmmm ja slyszalam dobre opinie o dr Widerkiewiczu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.