|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Hip Hop abs !!! proszę o pomoc!
Mam zamiar zacząć ćwiczyć ten zestaw, bo słyszałam opinie, że nieźle działa na tłuszczyk
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- No więc?? Wie ktoś coś o tym ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hip Hop abs !!! proszę o pomoc!
Ja to ćwiczę. Jest przyjemnie, choć dopiero po tygodniu poczułam mięśnie
Robisz wszytskie filiki wg rozpiski: Week 1: Monday - Fat Burning Cardio + Tuesday - Fat Burning Cardio+ Wednesday - Ab Sculpt+ Thursday - Fat Burning Cardio+ Friday - Fat Burning Cardio Saturday - Ab Sculpt+ Sunday - REST Week 2: Mon - Fat Burning Cardio + Tues - Fat Burning Cardio/Ab Sculpt Wed - Fat Burning Cardio/Ab Sculpt Thurs - Ab Sculpt Fri - Sat - Fat Burning Cardio/Ab Scupt Sun - REST Week 3: Mon - Fat Burning Cardio/Ab Sculpt Tues - Total Body Burn Wed - Fat Burning Cardio/Hips, Buns, and Thighs Thurs - Fat Burning Cardio/Ab Sculpt Fri - Total Body Burn Sat - Hips, Buns, and Thighs Sun - REST Week 4: Mon - Total Body Burn Tues - Fat Burning Cardio/Ab Sculpt Wed - Fat Burning Cardio/Hips, Buns, and Thighs Thurs - Total Body Burn Fri - Fat Burning Cardio/Ab Sculpt Sat - Fat Burning Cardio/Hips, Buns, and Thighs Sun - REST |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
I jak, warto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
właściwie to ćwiczę na razie Rockin Body (został mi jeden tydzień jeszcze), a hh abs tylko jak mam czas (co drugi dzień) pierwszy tydzień lajtowo, dopiero w drugim zaczęłam czuć mięśnie.
Moim zdaniem warto. Bo przyjemny to program. Po pierwszych 4 tygodniach przeskakuje się na level 2 tam jest już bardziej intensywnie. Polecam szczególnie dla początkujących ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Panadol Czas edycji: 2011-01-17 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.