O co mu chodzi ? Boję się kolejnego zranienia... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 20:38   #1
allnightlong18
Przyczajenie

O co mu chodzi ? Boję się kolejnego zranienia...

Pewnie już macie dość takich wątków , ale bardzo Was proszę o pomoc i radę. Nie wiem od czego zacząć , ale postaram się opisać to jak najkrócej.
4,5 roku temu zakochałam się , z wzjamnością ale nic z tego nie wyszło ( duża odległość , niedogdadanie się ). Była to moja pierwsza miłość. Przez te 4,5 roku nikt mi nie `podpasował` , zawsze widziałam jakieś ale , z nikim nie chciałam pisać , mówiłam albo on albo nikt. Niedawno w moim życiu pojawił się pewien chłopak , pierwszy z którym mam ochotę utrzymywać kontakt , bardzo go lubę. Czekam na jego wiadomości , jestem szczęśliwa gdy ze mną pisze . Jest to przyjaciel mojej przyjaciólki . Niedługo mam go spotkać pierwszy raz , na mojej studniówce gdzie będzie z moją znajomą , która go zaprosiła. On twierdzi , że jej nie lubi ale się zgodził że z nią pójdzie z grzecznościo. Cieszę się,że go zobaczę , wydaje mi się , że jest mną zainteresowany , ale dowiedziałam się od przyjaciółki że jemu podoba się jakaś dziewczyna , i to bardzo ale ona nie jest nim zainteresowana. Nie wiem co mam robić, chłopak leci na 3 fronty ? Ciągnie mnie do niego,ale boję się ,że znów coś nie wyjdzie i będę cierpiec kolejny raz... Codziennie do mnie pisał ostatnio i to po kilka razy dziennie,dzisiaj się nie odezwał i nie wiem czy powinnam ja to zrobić... Może pomyślał,że skoro ja się nie odzywam nigdy pierwsza to nie chcę mieć z nim kontaktu i czeka na wiadomość ode mnie ? Albo po prostu już nie chce ze mną go utrzymywać ?
allnightlong18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 21:34   #2
skazana_na_bluesa
.

Dot.: O co mu chodzi ? Boję się kolejnego zranienia...

Cytat:
Napisane przez allnightlong18 Pokaż wiadomość
Pewnie już macie dość takich wątków , ale bardzo Was proszę o pomoc i radę. Nie wiem od czego zacząć , ale postaram się opisać to jak najkrócej.
4,5 roku temu zakochałam się , z wzjamnością ale nic z tego nie wyszło ( duża odległość , niedogdadanie się ). Była to moja pierwsza miłość. Przez te 4,5 roku nikt mi nie `podpasował` , zawsze widziałam jakieś ale , z nikim nie chciałam pisać , mówiłam albo on albo nikt. Niedawno w moim życiu pojawił się pewien chłopak , pierwszy z którym mam ochotę utrzymywać kontakt , bardzo go lubę. Czekam na jego wiadomości , jestem szczęśliwa gdy ze mną pisze . Jest to przyjaciel mojej przyjaciólki . Niedługo mam go spotkać pierwszy raz , na mojej studniówce gdzie będzie z moją znajomą , która go zaprosiła. On twierdzi , że jej nie lubi ale się zgodził że z nią pójdzie z grzecznościo. Cieszę się,że go zobaczę , wydaje mi się , że jest mną zainteresowany , ale dowiedziałam się od przyjaciółki że jemu podoba się jakaś dziewczyna , i to bardzo ale ona nie jest nim zainteresowana. Nie wiem co mam robić, chłopak leci na 3 fronty ? Ciągnie mnie do niego,ale boję się ,że znów coś nie wyjdzie i będę cierpiec kolejny raz... Codziennie do mnie pisał ostatnio i to po kilka razy dziennie,dzisiaj się nie odezwał i nie wiem czy powinnam ja to zrobić... Może pomyślał,że skoro ja się nie odzywam nigdy pierwsza to nie chcę mieć z nim kontaktu i czeka na wiadomość ode mnie ? Albo po prostu już nie chce ze mną go utrzymywać ?
nie nadinterpretuj jego zachowania. moim zdaniem rozmowy i pojscie z kims na studiowke to nie jest gra na jakikolwiek front.
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 21:39   #3
Madzialenka_21
Zadomowienie

Być może dużo wyjaśni się na tej studniówce. Zobaczysz jak będzie się zachowywał w stosunku do Ciebie. Póki co, nie ma co gdybać.

Madzialenka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 21:42   #4
vodoska
Raczkowanie

Nawet sie jeszcze nie widzieliscie, wiec spokojnie.
Poczekaj na rozwoj wydarzeń
Stary 2011-01-20, 22:08   #5
SweetieXx
Raczkowanie

miałaś 14 lat i zakochałaś się na zabój i nikt inny ci nie przypasował? widać, że mało wiesz o relacjach damsko-męskich. Poczekaj do studniówki albo zaproponuj spotkanie przed i porozmawiaj z nim na żywo a zobaczysz jaki ma do ciebie stosunek
SweetieXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 23:40   #6
kingala
Raczkowanie

wszystko się wyjaśni na studniówce. Być może naprawdę zgodził się z grzeczności, to nic nadzwyczajnego, a to, że ktoś mu sie podoba cóż...podobać może nam się wiele osób ale to czy oprócz wyglądu zewnętrznego może nam ya druga osoba zaoferować to już inna sprawa.
Pisz z nim, możesz też napisać pierwsza, co w tym złego? Pisanie nie jest czymś bardzo zobowiązującym.
Trzymam kciuki za dalszy obrót sprawy;*
kingala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 08:09   #7
monaa01
Rozeznanie

może ta dziewczyna, która mu się podoba to właśnie ty?
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości