|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co mu chodzi ? Boję się kolejnego zranienia...
Pewnie już macie dość takich wątków , ale bardzo Was proszę o pomoc i radę. Nie wiem od czego zacząć , ale postaram się opisać to jak najkrócej.
4,5 roku temu zakochałam się , z wzjamnością ale nic z tego nie wyszło ( duża odległość , niedogdadanie się ). Była to moja pierwsza miłość. Przez te 4,5 roku nikt mi nie `podpasował` , zawsze widziałam jakieś ale , z nikim nie chciałam pisać , mówiłam albo on albo nikt. Niedawno w moim życiu pojawił się pewien chłopak , pierwszy z którym mam ochotę utrzymywać kontakt , bardzo go lubę. Czekam na jego wiadomości , jestem szczęśliwa gdy ze mną pisze . Jest to przyjaciel mojej przyjaciólki . Niedługo mam go spotkać pierwszy raz , na mojej studniówce gdzie będzie z moją znajomą , która go zaprosiła. On twierdzi , że jej nie lubi ale się zgodził że z nią pójdzie z grzecznościo. Cieszę się,że go zobaczę , wydaje mi się , że jest mną zainteresowany , ale dowiedziałam się od przyjaciółki że jemu podoba się jakaś dziewczyna , i to bardzo ale ona nie jest nim zainteresowana. Nie wiem co mam robić, chłopak leci na 3 fronty ? Ciągnie mnie do niego,ale boję się ,że znów coś nie wyjdzie i będę cierpiec kolejny raz... Codziennie do mnie pisał ostatnio i to po kilka razy dziennie,dzisiaj się nie odezwał i nie wiem czy powinnam ja to zrobić... Może pomyślał,że skoro ja się nie odzywam nigdy pierwsza to nie chcę mieć z nim kontaktu i czeka na wiadomość ode mnie ? Albo po prostu już nie chce ze mną go utrzymywać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: O co mu chodzi ? Boję się kolejnego zranienia...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Być może dużo wyjaśni się na tej studniówce. Zobaczysz jak będzie się zachowywał w stosunku do Ciebie. Póki co, nie ma co gdybać.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nawet sie jeszcze nie widzieliscie, wiec spokojnie.
Poczekaj na rozwoj wydarzeń ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
miałaś 14 lat i zakochałaś się na zabój i nikt inny ci nie przypasował?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wszystko się wyjaśni na studniówce
![]() ![]() Pisz z nim, możesz też napisać pierwsza, co w tym złego? Pisanie nie jest czymś bardzo zobowiązującym. Trzymam kciuki za dalszy obrót sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
może ta dziewczyna, która mu się podoba to właśnie ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.