|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Czy naturalny blond, pofarbowany na br±z da siê "odzyskaæ" ?
Mia³am naturalny, jasny blond na w³osach ale od oko³o piêciu lat farbowa³am je na ró¿ne kolory ( jasny rudy, czerwony, br±zowy jasny, ciemny, by³y te¿ raz rozja¶niane pasemkami ) Farbowa³am co 2-3 miesi±ce, odrosty s± w kolorze blond. Chcia³abym pofarbowaæ je teraz na ciemniejszy blond, aktualnie mam br±zowe z rudawymi refleksjami. W³osy s± w dobrym stanie, i nie chcê niszczyæ ich rozja¶niaczami, oraz nie chcê byæ posiadaczk± ¿ó³tych w³osów, tylko od razu na ten ciemniejszy blond . S³ysza³am o farbie L`Oreal, Casting Creme Gloss Glossy Blonds, która rozja¶nia o dwa tony. My¶lê ¿e bêdê rozja¶niaæ pasemkami, wiêc czy to jest dobry wybór ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 296
|
Dot.: Czy naturalny blond, pofarbowany na br±z da siê "odzyskaæ" ?
Nie polecam Castinga do powrotu do ciemnego blondu tez chcia³am wrócic do swojego koloru ale odrost wyszed³ rudy z³apa³o jedynie rozjasniane pasemka na kolor castinga dlatego mysle ze na farbowanych w³oskach nie wyjdzie lepiej
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 571
|
Nie zejdziesz do blondu z br±zu bez rozja¶niania.
Jedyne co uzyskasz tym Castingiem to lekkie rozja¶nienie z br±zu do rudo¶ci.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
i±gacza koloru firmy Goldwell.NIE jest to dekoloryzator,¶ci±ga on tylko zewnetrzn± pow³okê czylli nie wnika do wnêtrza w³osa.Mo¿e nie sci±gnie wszystkich farb,ktore na³ozylas ale na pewno kolor bedzie jasniejszy i bêdziesz mog³a na³o¿yæ co¶ ja¶niejszego.Ten ¶rodek NIE niszczy w³osów!Wiem,bo u¿ywa³am go dwukrotnie i w³osy s± w takim stanie jak przed u¿yciem!
Edytowane przez sieniutka Czas edycji: 2011-01-28 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.