|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nadaje się na studniówkę?![]() co o niej myślicie? nadaje się na studniówkę? co z nią zestawić? z góry dziękuję
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nadaje się na studniówkę?
śliczna. mi się bardzo podoba
) i jak najbardziej na studniówkę. do tego czarne rajstopy i czarne buty na obcasie ) mała torebeczka. na szyje proponuje cos konkretnego,jakies korale,ale nie wiszące tylko takie wokół szyi okręcone,grubę i do tego kolczyki "wkładki" lub nic na szyję i wiszące kolczyki. srebro albo czarne ) mam nadzieję,że pomogłam. )
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo, każda opinia jest dla mnie cenna tym bardziej, że studniówka już w sobotę.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
właśnie jestem za czarnymi rajstopami, tym bardziej, że dopiero co chorowałam na ospę także zakryją strupki .
a co z ramionami? nie zakładać nic ?
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Też sądzę, że czarne rajstopy będą pasować. Jako dodatki proponuję jakaś delikatną srebrną kolię albo po prostu małe srebrne kolczyki. Ja nie zakładałabym na nią nic - w końcu cały dół prawie będzie zakryty, włącznie z nogami (kryjące rajstopy). Nie zakładaj tylko błyszczącego satynowego bolerka bo zniszczy cały urok
Miłej zabawy!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie, broń Boże jakieś satynowe bolerka, w ogóle nie przepadam za bolerkami, myślałam raczej nad jakimś delikatnym cieniutkim sweterku czarnym, który pewnie ściągnęłabym później .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z piehus
![]() kryjące czarne rajstopy, szpilki, kopertówka i koniecznie coś dużego na szyję, coś w stylu tych z załącznika (ten z łańcuchami w wersji bardziej zbitej) |
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a niestety wiele dziewczyn zakłada je na studniówki... Myślę, że jakiś czarny żakiet albo ewentualnie sweterek by pasował, byle tylko nie gryzł się z tkaniną sukienki.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie w ogóle odpadają takie świecące sukienki na wesela studniówki itp. tragedia, takie coś było modne chyba bardzo dawnoo..
a sweterek właśnie już sobie upatrzyłam w sklepie ale nie mogę znaleźć jego zdjęcia
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale niestety wciąż są dziewczyny, które na studniówkę przebierają się za bezy z tafty :P wielka spódnica i do tego gorset- masakra ![]() ja na studniówkę preferuję sukienki bardziej koktajlowe niż balowe
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) o takie coś właśnie dokładnie mi chodziło. i do tego delikatne kolczyki jeżeli o chodzi o górę,to założyłabym czarny,delikatny sweterek,ale zdjęła go od razu po dotarciu na tą imprezę wiadomo,że jak będziesz szła/jechała to musi ci być ciepło o tej porze roku,ale w środku to po prostu nie pasuje poza tym zawsze na wszelki wypadek warto mieć sweter pod ręką. kto wie,co się będzie działo
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zmiana planów!
kupiłam tą sukienkę. nie byłam do niej do końca przekonana, no ale... no i nie wiem co teraz dobrać. nie chcę żeby coś gryzło się z tymi złotymi wzorami
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Na szyję już nic bym nie dawała, materiał sukienki jest wystarczająco "bogaty"
Zdecydowałabym się tylko na jakieś duże, w odcieniu starego złota kolczyki albo na jakąś stylowo adekwatną (mam na myśli ornament na sukience) bransoletkę. Rajstopy czarne i do tego kopertowka- prosta, bez udziwnien, wzorow, faktur.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
doskonała! ; )
oczywiście, że się nadaje. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
tamta wydawała sie być ładniejsza ale ta też jest ok
czarne szpilki do tej i czarna kopertówka
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam taką samą. Nosze do niej złotą, szeroką bransolete, kolczyki złote na wkrętke, czarne, kryjące rajstopy i czarne szpilki.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

Miłej zabawy!