|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
szukam Fundacji/ potrzebuje pomocy
Witam! Niedawno dowiedziałam się, że mam guza na kości krzyżowej, diagnoza- guz olbrzymiokomórkowy, nowotwór nieprzewidywalny, rzadko spotykany. Przede mną chemioterapia, radiopterapia, operacja i rehabilitacja. Na przykładzie Izabeli Sokołowskiej (tancerki operowej) widać, że w tym przypadku leczenie tradycyjne nie zawsze przynosi efekty. Szukam Fundacji, pomagającej osobom dorosłym chorym na nowotwory- niestety z marnym skutkiem. Zależy mi na założeniu subkonta, ponieważ moje leczenie i rehabilitacja będą bardzo kosztowne.
Niewiele wiem również o zasadach przynależności do Fundacji. Czy oprócz choroby należy spełniać jakieś dodatkowe kryteria? Czym kierować się przy wyborze fundacji? Czy moge wysłać listy do kilku fundacji i po otrzymaniu odpowiedzi zdecydować się na konkretną fundacje? Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-06-26 o 07:47 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może któreś z poniższych okaże się odpowiednie? http://ptok.pl/pacjent/orgpac/articl...chapter_1.html Pozdrawiam i trzymam za ciebie kciuki, mimo, że nie wypowiadałam się w twoim wątku zdrowotnym, to pamiętam ciebie z wątków o drzwiach, mieszkanku itd. i mam nadzieję, że bez trudu pokonasz chorobę.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: szukam Fundacji/ potrzebuje pomocy
podnosze
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: szukam Fundacji/ potrzebuje pomocy
Czy watek wciaz aktualny? bo byc moze mialbym propozycje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.