|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kolorówka bourjois, golden rose, maybelline, pierre rene, paul sagane
Jestem nowa, więc wyślę pierwsza kosmetyki. Chciałabym się wymienić za jak największą ilośc za jednym razem, bo są to drobiazgi i czasami niewiele warte cenowo (ok 10zl), więc szkoda fatygi za jedną kredkę
![]() Zdjęcia fatalne, dlatego, że zepsuł mi się aparat i to szczyt jego obecnych możliwości, jak co to pytać. Poszukuję: 1. Pudru bambusowego BU 2. Odżywek, masek do włosów. 3. Kosmetyków do stylizacji włosów- lakiery, pianki, pasty itd 4. Hydrolatów BU, żelu hialuronowego 5. Korektora bardzo jasnego pod oczy 6. zapachów: far away avon lub rochas absolu simply red lub cokolwiek rochas 7. pędzli do makijażu 8. balsamów do ust i błyszczyków w kolorze naturalnym bez drobinek 9. żeli do mycia twarzy lub preparatów do demakijażu Moja wymiana może być "nierówna cenowo"-> są to kosmetyki, które mi się znudziły albo mało z nich korzystam i się z nimi bezboleśnie rozstanę(mały wyjątek dla burżujów). Oferuję: Twarz: 1. Manhattan perfect cover make up soft beige 20- średnio kryjący średni beż, mogę go oddać za jakiś drobiazg lub dodać do wymianki -ubytek 1/4 2. dermacol 223 nowa wersja b. ciemny chłodny kolor- uzywałam go do konturowania w lato zużycie ok 1/5-1/4 3. golden rose terracotta stardust 102 10g, róż wypiekany z malutkimi drobinkami(pyłkiem) rozświetlającymi, super modeluje policzki- znudził mi się "glow" bardzo dobry jakościowo zużycie ok.1/5 4. maybelline pure blush mineral kolor meteor brown- róż mineralny, może być używany jako brązer- opalizuje lekko na złoto- uzyty kilka razy oczy: 7. avon glimmerstick for eyes starry night blue, granatowa konturówka wysuwana uzyta kilka razy 8. paul sagane cień 121 czarny perłowy- idealny do smokey eyes i pogłębiania innych kolorów zużycie ok 1/10 duzy ok 3g 9. paul sagane cień 128 różowy z drobnym brokatem zużycie ok 1/10 duzy ok 3g 11. pierre rene loose organic eyeshadow sypki, różowy z brokatem, który nieźle trzyma się oka. uzycie ok.3-4 razy 12. pierre rene 2 effects eyeshadow biały cień a brokatem- duży ok 3-4 g zuzycie 1/10 13. pierre rene pearl no 28 różowy 14. joko universe cień fioletowy j 308 opalizujący, jasny duży zuzycie znikome (co do cieni z brokatem: była to moja chwilowa miłość do cieni z brokatem, tak ogólnie to wszystko z niki jest ok) usta: 18. pierre rene kredka do usta w bardzo zdecydowanym czerwonym kolorze- miękka kolor o5 zużycie 1/ 10 19. inglot lipliner metalowa konturówka z pedzelkiem kolor 858 ciemny, brudny róż zużycie 1/5-1/4- jakość rewelacja- nie trafiłam z kolorem 20. depilator philips beauty satinelle sensitive- bardzo mało używany, ma 6 lat (ma zadrapanie na osłonce zakrywającej pesety, ale nie przeszkadza to w najmniejszym stopniu w użytkowaniu) 21. pędzel do pudru for your beauty Rossmann zapraszam Edytowane przez oineso Czas edycji: 2010-10-29 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
któryś z bourjois blush rose za coś u mnie?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kolorówka bourjois, golden rose, maybelline, pierre rene, paul sagane
Mam na oku:3. golden rose terracotta stardust 102 10g, róż wypiekany z malutkimi drobinkami(pyłkiem) rozświetlającymi, super modeluje policzki- znudził mi się "glow" bardzo dobry jakościowo zużycie ok.1/5
10.essence summer of love cień love& peace jasny cień z małą ilością brokatu 15 carmex w sztyfcie klasyczny użyty 2 razy- nie mogę go znieść może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Manhattan perfect cover make up soft beige 20- średnio kryjący średni beż, mogę go oddać za jakiś drobiazg lub dodać do wymianki -ubytek 1/4
2. dermacol 223 nowa wersja b. ciemny chłodny kolor- uzywałam go do konturowania w lato zużycie ok 1/5-1/4 3. golden rose terracotta stardust 102 10g, róż wypiekany z malutkimi drobinkami(pyłkiem) rozświetlającymi, super modeluje policzki- znudził mi się "glow" bardzo dobry jakościowo zużycie ok.1/5 4. maybelline pure blush mineral kolor meteor brown- róż mineralny, może być używany jako brązer- opalizuje lekko na złoto- uzyty kilka razy 5. bourjois blush rose ambre- róż matowy, zgaszony ciemnoróżowy kolor- zuzycie 1/10 6. bourjois blush rose de jaspe- róż z delikatnymi drobinkami zuzycie 1/ 10 ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej intetreuje mnie kilka rzeczy
5. bourjois blush rose ambre- róż matowy, zgaszony ciemnoróżowy kolor- zuzycie 1/10 6. bourjois blush rose de jaspe- róż z delikatnymi drobinkami zuzycie 1/ 10 3. golden rose terracotta stardust 102 10g, róż wypiekany z malutkimi drobinkami(pyłkiem) rozświetlającymi, super modeluje policzki- znudził mi się "glow" bardzo dobry jakościowo zużycie ok.1/5 8. paul sagane cień 121 czarny perłowy- idealny do smokey eyes i pogłębiania innych kolorów zużycie ok 1/10 duzy ok 3g 9. paul sagane cień 128 różowy z drobnym brokatem zużycie ok 1/10 duzy ok 3g z wish mam napewno puder babmusowy z BU ok40 ml z 50ml mam te piaankte taft rózowa 2 razy uzyta
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za 15 carmex w sztyfcie klasyczny użyty 2 razy- nie mogę go znieść
16 rimmel lasting finish 002 candy jasna perła różowa pomadka uzyta 5-6 razy 17. rimmel lasting finish 070 airy fairy- klasyk i ewentualnie cień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
5. bourjois blush rose ambre- róż matowy, zgaszony ciemnoróżowy kolor- zuzycie 1/10
15 carmex w sztyfcie klasyczny użyty 2 razy- nie mogę go znieść 18. pierre rene kradka do usta w bardzo zdecydowanym czerwonym kolorze- miękka kolor o5 zużycie 1/ 10 19. inglot lipliner metalowa konturówka z pedzelkiem kolor 858 ciemny, brudny róż zużycie 1/5-1/4- jakość rewelacja- nie trafiłam z kolorem moze cos u mnie? ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To mysle ze mogłbyśmy się wymienić tylko szamponik został mi juz jeden a błyszczyki ok to ja bym chciała te dwie szminki i carmex.napisz co myslisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
puder bambusowy piankę taft różową, odżywkę gliss kur różową i złoty cień mf za nr 3,5,6,8,15
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy
cos z tego 3. golden rose terracotta stardust 102 10g, róż wypiekany z malutkimi drobinkami(pyłkiem) rozświetlającymi, super modeluje policzki- znudził mi się "glow" bardzo dobry jakościowo zużycie ok.1/5 5. bourjois blush rose ambre- róż matowy, zgaszony ciemnoróżowy kolor- zuzycie 1/10 6. bourjois blush rose de jaspe- róż z delikatnymi drobinkami zuzycie 1/ rozowe cienie oraz cos ze szminek Czy znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za róże bourjois?? oddam sporo
![]() odpisz proszę u mnie kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467649 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.