|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 108
|
chcê jako¶ inaczej, dorad¼cie :)
Witam Was dziewczynki
![]() Jeszcze tu siê nie ujawni³am ale chyba czas najwy¿szy ![]() Jak widzicie mam do¶æ ostre rysy twarzy i wystajac± brudkê. Chcia³abym moje krótkie w³osy jako¶ "podrasowaæ" ![]() Fotka w zielonej bluzce jest sprzed kilku miesiêcy (zamie¶ci³am bo widaæ tu rysy twarzy), teraz d³ugo¶æ jest taka jak na drugim zdjêciu, choæ grzywa odros³a nieco. Niby mi sie ta fryzura podoba ale musia³am siê do niej przyzwyczaiæ bo to sciêcie "na pazia" nie pasuje do mojego charakterku, ale fryzjerka zarzeka³a siê ¿e bardzo modne jest takie co¶ itd. bla bla i ¿e koniecznie muszê z³agodziæ rysy twarzy bo s± ostre. Ale ja siê w tych w³osach zbyt grzecznie czujê ![]() Jak my¶licie dziewczyny, zostawiæ taki fryz czy zmieniæ jako¶??????? Proszê porad¼cie. Edytowane przez madie Czas edycji: 2006-08-27 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 214
|
Re: chcê jako¶ inaczej, dorad¼cie :)
Bardziej podoba mi siê fryzurka z pierwszej fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 425
|
a ja uwazam ze lepsza druga jest fryzurka, duzo lepsza
ale to tylko moje skromne zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 167
|
w³oski na 2 zdjieciu sa naturalne czy farbowane?Jezeli farbowane to jaka farbk±?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wiesz co? barzdi intrygujaco wygladasz na drugiek fotce, ale na pierwszej rowniez superowo!!tak wesolo
jak chcesz zostac przy dlugosci z drugiej fotki to zostan , pzry fryzce tez, natomiast od czasu do czasu poprostu sie tak filuternie uczesz pozdrowka ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cocco, to mój naturalny kolor w³osów
![]() Moje drogie, jeszcze trochê a bêdê musia³a jak na g³osowaniu zliczaæ ilo¶æ g³osów na fryzurê nr.1 i nr.2 ![]() Mo¿e przysy³ajcie mi zdjêcia fryzur na krótkie w³osy w jakich s±dzicie, ¿e mog³abym dobrze wygl±daæ. MO¿e mnie to jako¶ zainspiruje i co¶ uda mi siê zmieniæ w tej któr± mam teraz.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 590
|
zdecydowanie fryzurka nr 2! wlosy wygladaja zdrowo i naturalnie, a to zawsze jest modne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 624
|
fryzurka z drugiej fotki jest rewelacyjna.¶wietnie wygl±dasz...!
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mi podobaja sie obie fryzurki,ale mysle ze ladniej Ci w drugiej
![]() Przesylam kilka propozycji w podobnej dlugosci.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziêkujê za zdjêcia. Bardzo mi siê podoba Fryzura 1. W³a¶nie tak chcia³abym siê sci±æ- no ale z grzywk±
![]() Moja fryzjerka rozwi±¿e ze mn± wspó³pracê jak za¿yczê sobie takie ¶ciêcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 624
|
mi tez podoba siê fryzurka z pierwszego zdjêcia od pere³ki-20 i te¿ z grzywk±;-)
chcia³am siê tak obci±æ ju¿ kilka razy,ale fryzjerka zawsze robi³a mi na g³owie co¶ innego.dzieki za te fotki, przyda mi siê!
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 140
|
Dot.: chcê jako¶ inaczej, dorad¼cie :)
witam witam
![]() masz ³adniutka bu¿ke a rakie rysy bardzo ci pasuja ale wg mnie nie pasyje ci taki e "proste" ciêcie .masz ³adne proste i lej±ce siew³osy wiec powinnas wycieniowac je na twarz i ogólnie po ca³osi wtedy te rysy z³agodnieja zapewniam ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.