|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zapuszczanie męskich włosów
Witam. Ostatnio postanowiłem zapuścić włosy. Jednak sądzę, że źle się do tego zabrałem, gdyż moją poprzednią fryzurą były włosy cieniowane - najdłuższe na "górze" i coraz krótsze w dół. No i niestety, teraz, kiedy włosy odrosły, góra jest około dwa razy dłuższa od boków, w dodatku grzywka jest dłuższa na środku, co uniemożliwia jej zarzucenie na bok, gdyż wtedy tylko jedna strona czoła jest zakryta. Planuję wizytę u fryzjera i wyrównanie długości włosów i grzywki, aby rosły one bardziej równomiernie i nie jestem pewien czy to na pewno dobry pomysł. Proszę o porady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zapuszczanie męskich włosów
Na Twoim miejscu nie ryzykowałabym z fryzjerem, może uznać że "facet to ma mieć krótkie!" i Cię upitoli zanim się zorientujesz
![]() Radziłabym kupić Ci proste nożyczki fryzjerskie z hurtowni, ostatecznie z Rossmana i samemu wyrównać. Koszt ok 25 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie męskich włosów
Moim zdaniem sam nie jesteś sobie w stanie tego wyrównać i wizyta u fryzjera to jedyna możliwość. Tylko nie idź do pierwszego lepszego, poszukaj opinii o salonach w swoim mieście, a na pewno trafisz na kogoś kompetentnego. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.