![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przedłużanie włosów-Rzeszów
Proszę o pomoc, jakie salony w Rzeszowie przedłużają włosy. Szczególnie chodzi mi o metodę na ultradźwięki. Piszcie Rzeszowianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie włosów-Rzeszów
I co? Rzeszowianki nie przedłużają włosków? Ja przedłużałam w Avangardzie (c.h. Ameryka) metodą raccon, ale mam rzadkie włosy, a zgrzewy były dość duże i były widoczne. Dlatego szukam dalej. Wiem, że przedłużają w La Botique, Parisette, Lumiere, Jean Louis David, Diuna ale chciałabym poznać opinie klientek. Wizażanki z Rzeszowa łączcie się!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
podbijam, mnie interesuja równiez usługi prywatne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie.Nazywam sie Iwona.Swoje włosy przedłużałam w Salonie Soho,w Graffice.Metoda:Roccoon,w łosy naturalne (słowiańskie)35 cm,kolor blond,,,Wosk byl zakladany na wlosy metoda pistoletowa.Zgrzewy sa malo widoczne,nie odczuwam dyskomfortu.Nie czuję ciągnięcia,szarpania,piec zenia skóry.Spie w tych wloskach zupelnie normalnie.Pomomo przestróg wielu osób zdecydowalam sie na zalozenie i absolutnie nie zaluje!Przesympatyczna obsługa,dobra jakosc kosmetyków, niebywała estetyka salonu.Włosami moimi opiekowała sie Pani EWA - przesympatyczna osoba!uzywskałam wyczerpujacych informacji dot,pielegnacji,sposobu obchodzenia sie z moimi nowymi włosami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam Rzeszowianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja tez powaznie myśle o przedłzeniu włosów. Mam krótkie włosy a chciałabym mieć długie więc piszcie gdzie można to zrobić profesjonalnie i jaka cena za takie coś
![]() no i jak długo mozna nosić takie włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja też myśle o przedłużeniu włosów. Tyle się na ten temat naczytałam, ze sama już nie wiem, ale chyba chęć posiadania długich włosów jest silniejsza. Jeżeli chodzi o cenę i miejsce to Warszawa, cena 270zł.
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- jeżeli wiecie coś na temat micro ring to dajcie znać. Bo u mnie akurat taka metoda wchodzi w grę ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez Moderatora
Prosze o zapoznanie sie z Regulaminem forum.Reklama jest platna. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-11-03 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny wiem że nikt dawno nie pisal nic na tym forum ale moze ma ktos pojecie czy zmienilo sie cos jesli chodzi o przedluzanie? I moze ma ktos jakaś opinie o salonie ENZO? W swoim cenniku maja podana cene za przedłużanie o ile sie nie myle okolo 300 zl. Chyba ze cos zle zrozumialam... Prosze o odpowiedzi bo szukam od tygodnia jakiegos dobrego i tanie salonu lub osoby prywatnej ktora robi to fachowo... slyszalam tez cos o jakims salonie na ulicy marusarzówny ale jeszcze tam nie bylam i nie moge takowego znalesc na internecie. A moze znacie jakies osoby prywatne ktore robia to dobrze i za mniejsza cene? Prosze pomóżcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Co do przedluzania wlosow w Rzeszowie, widze tylko jedna opcje.. nie przedluzac ich w Rzeszowskich salonach. Jest pare osob na terenie podkarpacia, ktore potrafia zrobic to nalezycie i niestety jest to tylko waska grupa. Przedluzylam wlosy pare dni temu po wczesniejszym rezonansie gdzie uzyskac taki efekt jaki chce nie wyjezdzajac z Rzeszowa i musze powiedziec, ze nie bylo latwo znalezc mi odpowiedniej osoby. Pani Jola, z ktorej uslug zdecydowalam sie skorzystac jest z Jaroslawia, ma wieloletnie doswiadczenie w dziedzinie przedluzania wlosow jak i w dziedzinie fryzjerstwa, dodatkowo juz po pierwszej rozmowie wiedzialam, ze rozmawiam z profesjonalistka. Jestem niesamowicie zadowolona, wlosy sa dobrej jakosci, swietnie sie je nosi, nie mam z nimi zadnego klopotu i jestem niesamowicie zadowolona. Na prawde polecam, w razie czego czekam na maile lub wiadomosci, moge podeslac kontakt, bo nie moge patrzec na wychodzace spod wlosow 'spawy' dziewczyn! Pozdrawiam, Fisti |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja dzisiaj przedłużałam włoski metodą keratynową u Pani Joli z Jarosławia... jednym słowem jestem bardzo zadowolona, to prawdziwa profesjonalistka, wcześniej miałam tylko raz zakładane włoski na ringi nigdy więcej ringów i nigdy więcej przypadkowych 'profesjonalistek'... Nigdy nie spotkałam się z taką dokładnością w wykonywaniu swojej pracy, jest to osoba, która nie chce zrobić tego na tzw. odwal się i tylko wziąć pieniądze od klientki i niech się dzieje co chce, dokładność, staranność, precyzja i dobranie odpowiednij ilości pasemek do włosów to cechy, które charakteryzują panią Jolę. Chyba nie tylko ja to potwierdzę ale także klientki, które korzystają z jej usług aż w Warszawie... W razie kontaktu do Pani Joli Gąsior proszę pisać w PW lub można ją również znależć na ogłoszeniach favore tam również i ja ją znalałam i nie ostatni raz przedłużałam włosy i na pewno też nie ostatni u Pani Joli.
Dostałam jeszcze specjalną szczotkę do włosów przedłużanych w prezencie Jestem bardzo zadowolona rezultatem!!! Pozdrawiam Natalia ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mozna prosic jakis kontakt do tej Joli z Jaroslawia? adres czy cis? z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Przedłużanie włosów w rzeszowskich salonach zdecydowanie odpada. Zgodzę się z dziewczynami powyżej, że Pani Jola z Jarosławia jest profesjonalistką w każdym calu.
Miałam za sobą zabieg przedłużania włosów wcześniej, lecz z efektów innej "profesjonalistki" zadowolona nie byłam jak teraz po przedłużeniu włosów u Pani Joli. Od pierwszego spotkania wiedziałam,że efekt będzie zupełnie inny niż u osoby u której przedłużałam wcześniej. Nie myliłam się. Zabieg został wykonany w dokładny, profesjonalny sposób. Widać, że różnego rodzaju stylizacje włosów jak również przedłużanie to pasja Pani Joli. Zdecydowanie jestem na tak jeśli chodzi o takie przedłużanie włosów ; - ) Jeśli byłby ktoś zainteresowany kontaktem do Pani Joli proszę pisać na PW . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Przedłużanie włosów w Krakowie.
Witam, od pewnego czasu przedłużam włoski, obecnie metodą laserową. Tzw zgrzewki są bardzo małe i nie obciążają włosów. Nie czuć żadnej ciężkości. Jedynie pierwszą dobę podczas spania czuć mały dyskomfort .Dziewczyna, która zakłada mi włosy dostosowuje metodę przedłużania indywidualnie. Byłam w wielu krakowskich salonach i mam porównanie co do "specjalistów" i szczerze uważam, że jest pełną profesjonalistką godną polecenia. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Są jeszcze inni specjaliści poza panią Jolą?;]
Dbam o włoski! Edytowane przez iwonsia01 Czas edycji: 2012-04-05 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Myślę, że na pewno są, ale trzeba szukać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Także marze o przedłużeniu włosów, niestety mam kręcone i obawiam się że z tym może być problem. Fryzjer miał jedynie " obciąć rozdwojone końcówki " niestety, pozwolił sobie na znacznie więcej... mając loki mniej więcej za piersi teraz mam do ramion! Jest KTOŚ w Rzeszowie kto naprawdę robi to profesjonalnie? Czy faktycznie najlepiej udać się do Jarosławia? ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- proszę jeszcze o dane kontaktowe do Pani Joli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
![]()
Według mnie Pani Jola jest najlepszym wyborem i dla niej nie jest problemem krecone czy proste czy falowane. Ja w inne rece sie już nie oddam jestem stała klientką od ponad roku. A solony fryzjerskie robią na ilość nie na jakość biorą 3 krotnie więcej a efekt jest fatalny w koncu to tylko pracownice które mają marną pensję także wybór należy do ciebie. Ja z czystym sumieniem polecam Panią Jolę
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam.
Bardzo proszę o podanie namiarów na panią Jolę z Jaroslawia na e-mail frezja350@gmail.com.Pozdr awiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Podeślijcie mi proszę namiary na Panią Jolę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Witam.
Poprosze o kontakt do P. Joli z Jarosławia. Moj emeil kornelia0@op.pl.pozdrawia m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Prosze daj mi kontakt do Pani Joli , pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Hej, daj mi kontakt do Pani Joli, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
http://www.favore.pl/404766_przedluz...karpackie.html czy to pani Jola?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Tak, to namiary na Panią Jolę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Przedłużałam włosy wieloktornie i u wielu osób. Rzeszowskie salony pod tym wzgledem kuleją z salonem SOHO na czele. Jedną z najgorszych dla mnie metod była keratyna. bardzo nieestetyczna (nieprzyjemne w dotyku kulki keratyny), więc zdecydowanie tej metody nie polecam. Zadowolona jestem natomiast bardzo z metody easy-hair, którą przedłużam u Pani Julity. Włosy są jakościowo bardzo dobre, ja mam zakładane włosy europejskie i są naprawdę fajne, kolor też dobrany idealnie. Tulejki są małe, nie przeszkadzają- to kwestia przyzwyczajenia. Naprawdę jestem zadowolona bardzo. Julita jest zokolic Rzeszowa, można się umówić u niej lub przyjeżdża do klienta. Nie przedłużajcie w salonach bo cena jest kosmiczna i nieadekwatna do jakości !! Pozdrawiam długowłose...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Hej, ja już zapuszczam swoje włosy ponad rok( rok bez cięcia) i nadal mi
mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Tak, można kręcić i prostować włosy naturalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.