Przedłużanie włosów-Rzeszów - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-08, 11:11   #1
genowefapigwa
Raczkowanie

Przedłużanie włosów-Rzeszów

Proszę o pomoc, jakie salony w Rzeszowie przedłużają włosy. Szczególnie chodzi mi o metodę na ultradźwięki. Piszcie Rzeszowianki
genowefapigwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-09, 06:47   #2
genowefapigwa
Raczkowanie

Dot.: Przedłużanie włosów-Rzeszów

I co? Rzeszowianki nie przedłużają włosków? Ja przedłużałam w Avangardzie (c.h. Ameryka) metodą raccon, ale mam rzadkie włosy, a zgrzewy były dość duże i były widoczne. Dlatego szukam dalej. Wiem, że przedłużają w La Botique, Parisette, Lumiere, Jean Louis David, Diuna ale chciałabym poznać opinie klientek. Wizażanki z Rzeszowa łączcie się!!!
genowefapigwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-26, 15:26   #3
anulka262
Zadomowienie

podbijam, mnie interesuja równiez usługi prywatne!
anulka262 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 16:12   #4
Iwa31
Przyczajenie

Witam wszystkich serdecznie.Nazywam sie Iwona.Swoje włosy przedłużałam w Salonie Soho,w Graffice.Metoda:Roccoon,w łosy naturalne (słowiańskie)35 cm,kolor blond,,,Wosk byl zakladany na wlosy metoda pistoletowa.Zgrzewy sa malo widoczne,nie odczuwam dyskomfortu.Nie czuję ciągnięcia,szarpania,piec zenia skóry.Spie w tych wloskach zupelnie normalnie.Pomomo przestróg wielu osób zdecydowalam sie na zalozenie i absolutnie nie zaluje!Przesympatyczna obsługa,dobra jakosc kosmetyków, niebywała estetyka salonu.Włosami moimi opiekowała sie Pani EWA - przesympatyczna osoba!uzywskałam wyczerpujacych informacji dot,pielegnacji,sposobu obchodzenia sie z moimi nowymi włosamiCałkowity koszt 1800 zł w tym szampon Raccon 90 zł + specjalna szczotka do czesania włosów takze Raccon - 45 zł.Do tego dostalam elegancka torebkę z prezentamidżywka 250 ml Kerastase.lancuszek na rękę') oraz etui na bizuterię.Polecam.
Iwa31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 12:41   #5
motylek00
Raczkowanie

Witam Rzeszowianki też jestem zainteresowana zagęszczaniem włosów, może macie jeszcze jakiś sprawdzonych fruzjerów w zagęszczaniu? Zastanawiałam się również nad Awangarda, bardzo były widoczne te zgrzewy? Dużo miałaś zakladanych pasemek? No i jaki koszt?
motylek00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-29, 13:20   #6
gufii
Przyczajenie

ja tez powaznie myśle o przedłzeniu włosów. Mam krótkie włosy a chciałabym mieć długie więc piszcie gdzie można to zrobić profesjonalnie i jaka cena za takie coś
no i jak długo mozna nosić takie włosy
gufii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-03, 14:37   #7
monika_20
Przyczajenie

Ja też myśle o przedłużeniu włosów. Tyle się na ten temat naczytałam, ze sama już nie wiem, ale chyba chęć posiadania długich włosów jest silniejsza. Jeżeli chodzi o cenę i miejsce to Warszawa, cena 270zł.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

jeżeli wiecie coś na temat micro ring to dajcie znać.

Bo u mnie akurat taka metoda wchodzi w grę)))
pozdrawiam
monika_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 21:52   #8
Beauty For You
Przyczajenie

Edytowane przez Moderatora
Prosze o zapoznanie sie z Regulaminem forum.Reklama jest platna.

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2010-11-03 o 22:23
Beauty For You jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-18, 23:29   #9
zivasann
Przyczajenie

Dziewczyny wiem że nikt dawno nie pisal nic na tym forum ale moze ma ktos pojecie czy zmienilo sie cos jesli chodzi o przedluzanie? I moze ma ktos jakaś opinie o salonie ENZO? W swoim cenniku maja podana cene za przedłużanie o ile sie nie myle okolo 300 zl. Chyba ze cos zle zrozumialam... Prosze o odpowiedzi bo szukam od tygodnia jakiegos dobrego i tanie salonu lub osoby prywatnej ktora robi to fachowo... slyszalam tez cos o jakims salonie na ulicy marusarzówny ale jeszcze tam nie bylam i nie moge takowego znalesc na internecie. A moze znacie jakies osoby prywatne ktore robia to dobrze i za mniejsza cene? Prosze pomóżcie!
zivasann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 19:00   #10
karolisads
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anulka262 Pokaż wiadomość
podbijam, mnie interesuja równiez usługi prywatne!
witam wszystkie panie ktore przedluzaja wloski w rzeszowie ! intersuja mnie równiez usługi tego zabiegu ale prywatnie prosze o numery Pan ktore sie tym zajmuja czekam karolina
karolisads jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-21, 21:16   #11
fisti
Przyczajenie

Witam wszystkie dziewczyny

Co do przedluzania wlosow w Rzeszowie, widze tylko jedna opcje.. nie przedluzac ich w Rzeszowskich salonach. Jest pare osob na terenie podkarpacia, ktore potrafia zrobic to nalezycie i niestety jest to tylko waska grupa. Przedluzylam wlosy pare dni temu po wczesniejszym rezonansie gdzie uzyskac taki efekt jaki chce nie wyjezdzajac z Rzeszowa i musze powiedziec, ze nie bylo latwo znalezc mi odpowiedniej osoby. Pani Jola, z ktorej uslug zdecydowalam sie skorzystac jest z Jaroslawia, ma wieloletnie doswiadczenie w dziedzinie przedluzania wlosow jak i w dziedzinie fryzjerstwa, dodatkowo juz po pierwszej rozmowie wiedzialam, ze rozmawiam z profesjonalistka.
Jestem niesamowicie zadowolona, wlosy sa dobrej jakosci, swietnie sie je nosi, nie mam z nimi zadnego klopotu i jestem niesamowicie zadowolona. Na prawde polecam, w razie czego czekam na maile lub wiadomosci, moge podeslac kontakt, bo nie moge patrzec na wychodzace spod wlosow 'spawy' dziewczyn!

Pozdrawiam, Fisti
fisti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 22:27   #12
nataleczkag
Przyczajenie

GG do nataleczkag
Thumbs up Dot.: Przedłużanie włosów-Rzeszów

Ja dzisiaj przedłużałam włoski metodą keratynową u Pani Joli z Jarosławia... jednym słowem jestem bardzo zadowolona, to prawdziwa profesjonalistka, wcześniej miałam tylko raz zakładane włoski na ringi nigdy więcej ringów i nigdy więcej przypadkowych 'profesjonalistek'... Nigdy nie spotkałam się z taką dokładnością w wykonywaniu swojej pracy, jest to osoba, która nie chce zrobić tego na tzw. odwal się i tylko wziąć pieniądze od klientki i niech się dzieje co chce, dokładność, staranność, precyzja i dobranie odpowiednij ilości pasemek do włosów to cechy, które charakteryzują panią Jolę. Chyba nie tylko ja to potwierdzę ale także klientki, które korzystają z jej usług aż w Warszawie... W razie kontaktu do Pani Joli Gąsior proszę pisać w PW lub można ją również znależć na ogłoszeniach favore tam również i ja ją znalałam i nie ostatni raz przedłużałam włosy i na pewno też nie ostatni u Pani Joli.
Dostałam jeszcze specjalną szczotkę do włosów przedłużanych w prezencie
Jestem bardzo zadowolona rezultatem!!!

Pozdrawiam Natalia
Stary 2011-07-04, 11:29   #13
lolitaa033
Przyczajenie

Mozna prosic jakis kontakt do tej Joli z Jaroslawia? adres czy cis? z gory dziekuje
lolitaa033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 20:52   #14
tasiorkag
Przyczajenie

Przedłużanie włosów w rzeszowskich salonach zdecydowanie odpada. Zgodzę się z dziewczynami powyżej, że Pani Jola z Jarosławia jest profesjonalistką w każdym calu.
Miałam za sobą zabieg przedłużania włosów wcześniej, lecz z efektów innej "profesjonalistki" zadowolona nie byłam jak teraz po przedłużeniu włosów u Pani Joli.
Od pierwszego spotkania wiedziałam,że efekt będzie zupełnie inny niż u osoby u której przedłużałam wcześniej. Nie myliłam się. Zabieg został wykonany w dokładny, profesjonalny sposób. Widać, że różnego rodzaju stylizacje włosów jak również przedłużanie to pasja Pani Joli.
Zdecydowanie jestem na tak jeśli chodzi o takie przedłużanie włosów ; - )
Jeśli byłby ktoś zainteresowany kontaktem do Pani Joli proszę pisać na PW .
tasiorkag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 15:05   #15
karinciagites
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fisti Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny

Co do przedluzania wlosow w Rzeszowie, widze tylko jedna opcje.. nie przedluzac ich w Rzeszowskich salonach. Jest pare osob na terenie podkarpacia, ktore potrafia zrobic to nalezycie i niestety jest to tylko waska grupa. Przedluzylam wlosy pare dni temu po wczesniejszym rezonansie gdzie uzyskac taki efekt jaki chce nie wyjezdzajac z Rzeszowa i musze powiedziec, ze nie bylo latwo znalezc mi odpowiedniej osoby. Pani Jola, z ktorej uslug zdecydowalam sie skorzystac jest z Jaroslawia, ma wieloletnie doswiadczenie w dziedzinie przedluzania wlosow jak i w dziedzinie fryzjerstwa, dodatkowo juz po pierwszej rozmowie wiedzialam, ze rozmawiam z profesjonalistka.
Jestem niesamowicie zadowolona, wlosy sa dobrej jakosci, swietnie sie je nosi, nie mam z nimi zadnego klopotu i jestem niesamowicie zadowolona. Na prawde polecam, w razie czego czekam na maile lub wiadomosci, moge podeslac kontakt, bo nie moge patrzec na wychodzace spod wlosow 'spawy' dziewczyn!

Pozdrawiam, Fisti
Witaj jestem zainteresowana ta pania Jola poniewaz jestem zdecydowana przedluzyc wlosy nie chcialabym tylko zeby ktos spieprzylll robote jesli mozesz to podeslij jakis kontakt do tej kobiety z gory dziekuje
karinciagites jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 15:09   #16
karinciagites
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tasiorkag Pokaż wiadomość
Przedłużanie włosów w rzeszowskich salonach zdecydowanie odpada. Zgodzę się z dziewczynami powyżej, że Pani Jola z Jarosławia jest profesjonalistką w każdym calu.
Miałam za sobą zabieg przedłużania włosów wcześniej, lecz z efektów innej "profesjonalistki" zadowolona nie byłam jak teraz po przedłużeniu włosów u Pani Joli.
Od pierwszego spotkania wiedziałam,że efekt będzie zupełnie inny niż u osoby u której przedłużałam wcześniej. Nie myliłam się. Zabieg został wykonany w dokładny, profesjonalny sposób. Widać, że różnego rodzaju stylizacje włosów jak również przedłużanie to pasja Pani Joli.
Zdecydowanie jestem na tak jeśli chodzi o takie przedłużanie włosów ; - )
Jeśli byłby ktoś zainteresowany kontaktem do Pani Joli proszę pisać na PW .
Bardzo prosze o kontakt do Pani Joli z Jaroslawia ktora przdluza wlosy podaje adres karinciagites@wp.pl z gory dziekuje
karinciagites jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 19:42   #17
NataliiB
Przyczajenie

Przedłużanie włosów w Krakowie.
Witam, od pewnego czasu przedłużam włoski, obecnie metodą laserową. Tzw zgrzewki są bardzo małe i nie obciążają włosów. Nie czuć żadnej ciężkości. Jedynie pierwszą dobę podczas spania czuć mały dyskomfort .Dziewczyna, która zakłada mi włosy dostosowuje metodę przedłużania indywidualnie. Byłam w wielu krakowskich salonach i mam porównanie co do "specjalistów" i szczerze uważam, że jest pełną profesjonalistką godną polecenia. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie.
NataliiB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-05, 14:59   #18
iwonsia01
Zadomowienie

Są jeszcze inni specjaliści poza panią Jolą?;]

Edytowane przez iwonsia01
Czas edycji: 2012-04-05 o 15:00
iwonsia01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-19, 20:31   #19
tasiorkag
Przyczajenie

Myślę, że na pewno są, ale trzeba szukać...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 05:50   #20
_michalina_
Raczkowanie

Witajcie!
Także marze o przedłużeniu włosów, niestety mam kręcone i obawiam się że z tym może być problem. Fryzjer miał jedynie " obciąć rozdwojone końcówki " niestety, pozwolił sobie na znacznie więcej... mając loki mniej więcej za piersi teraz mam do ramion!
Jest KTOŚ w Rzeszowie kto naprawdę robi to profesjonalnie? Czy faktycznie najlepiej udać się do Jarosławia?

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

proszę jeszcze o dane kontaktowe do Pani Joli.
_michalina_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 21:11   #21
monika211
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Przedłużanie włosów-Rzeszów

Według mnie Pani Jola jest najlepszym wyborem i dla niej nie jest problemem krecone czy proste czy falowane. Ja w inne rece sie już nie oddam jestem stała klientką od ponad roku. A solony fryzjerskie robią na ilość nie na jakość biorą 3 krotnie więcej a efekt jest fatalny w koncu to tylko pracownice które mają marną pensję także wybór należy do ciebie. Ja z czystym sumieniem polecam Panią Jolę

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

A i jeszcze jedno salon Soho dziewczyny omijajcie szerokim łukiem radzę z własnych przykrych doświadczeń a w szczególności jeśli chodzi o przedłużanie włosów robią co bądż az ZAL.PL Pozdrawiam
monika211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 10:30   #22
frezja350
Przyczajenie

Witam.
Bardzo proszę o podanie namiarów na panią Jolę z Jaroslawia na e-mail
frezja350@gmail.com.Pozdr awiam serdecznie
frezja350 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 21:18   #23
rudyrydz86
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Podeślijcie mi proszę namiary na Panią Jolę Ile mniej więcej kosztuje usługa u niej i na jakich włoskach pracuje?
rudyrydz86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 21:53   #24
oliwia83
Przyczajenie

Witam.
Poprosze o kontakt do P. Joli z Jarosławia. Moj emeil kornelia0@op.pl.pozdrawia m.
oliwia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-05, 17:46   #25
justynka18rze
Przyczajenie

Prosze daj mi kontakt do Pani Joli , pozdrawiam )

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Hej, daj mi kontakt do Pani Joli, pozdrawiam
justynka18rze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-25, 17:19   #26
bananaqueen
Przyczajenie

http://www.favore.pl/404766_przedluz...karpackie.html czy to pani Jola?
bananaqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-26, 19:03   #27
tasiorkag
Przyczajenie

Tak, to namiary na Panią Jolę.
Stary 2012-12-06, 16:13   #28
matrix1999
Przyczajenie

Przedłużałam włosy wieloktornie i u wielu osób. Rzeszowskie salony pod tym wzgledem kuleją z salonem SOHO na czele. Jedną z najgorszych dla mnie metod była keratyna. bardzo nieestetyczna (nieprzyjemne w dotyku kulki keratyny), więc zdecydowanie tej metody nie polecam. Zadowolona jestem natomiast bardzo z metody easy-hair, którą przedłużam u Pani Julity. Włosy są jakościowo bardzo dobre, ja mam zakładane włosy europejskie i są naprawdę fajne, kolor też dobrany idealnie. Tulejki są małe, nie przeszkadzają- to kwestia przyzwyczajenia. Naprawdę jestem zadowolona bardzo. Julita jest zokolic Rzeszowa, można się umówić u niej lub przyjeżdża do klienta. Nie przedłużajcie w salonach bo cena jest kosmiczna i nieadekwatna do jakości !! Pozdrawiam długowłose...
matrix1999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-07, 18:12   #29
Ewa79
Przyczajenie

Hej, ja już zapuszczam swoje włosy ponad rok( rok bez cięcia) i nadal mi
mało Pomyślałam o przedłużaniu. Mam pytanie, czy takie włosy można kręcić na lokówce/prostownicy? Pozdrawiam.
Ewa79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-07, 20:00   #30
tasiorkag
Przyczajenie

Tak, można kręcić i prostować włosy naturalne.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości