|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() taniec z gwiazdami.......chce tak tanczyc!!!!
widzieliscie dzisiejszy odcinek??? najbardziej mi sie podobal popis skrzyneckiej!!! momentalnie mnie sie odechcialo spac( co robilam na poprzednich parach) ahh..... ja chce tak umiec tanczyc!!!! ten ogien,i erotyka w tancu!!!! masakra!!!!!!!!nie wiecie co to byl za rodzaj tanca??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: taniec z gwiazdami.......chce tak tanczyc!!!!
Pomimo, że nie cierpie skrzyneckiej, występ mi sie bardzo podobal, a ten taniec to Pasodoble chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To bylo Paso Doble ...na bank
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja też nie trawię Skrzyneckiej, ale muszę przyznać, że zatańczyła zankomicie. Całkeim fajnei też wyglądała. Dawno już żaden program na TVN mnie tak nie zaintetresował, a myślałam, że będzie to kolejne Ciao Darwin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle-są tu na forum tancerki??
Bardzo ciekawa koncepcja programu. Ja też tak chcę! Niech mnie ktoś weźmie i trenuje... Co do Skrzyneckiej to mam podobne odczucia-zawsze się wygłupia, ale w tym odcinku to na serio byli najlepsza parą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
OJ ja też uwielbiam tańce latyno, zwłaszcza latyno
![]() Niestety moge tylko podziwiać. W październiku tamtego roku byłam na zawodach w tańcach latyno i klasycznych. Siedziałam bardzo blisko parkietu, bo w loży w I rzędzie. To i mogłam się napatrzeć do woli ! ![]() Boszeee jaki efekt. Te ruchy, układy taneczne, miny, stroje, makijaże, fryzury, ...muzyka. Rewelacja! ![]() Dawno nic na mnie nie zrobiło TAKIEGO piorunującego efektu! Polecam Wam dziewczyny zawody /tańce/ na żywo! Bomba. Między innymi tańczył wtedy Marcin Hakiel, partner w pr. tv Skrzyneckiej. Wtedy był "oryginalnym" blondynem. A teraz widzę, że coś mu się odmieniło i wyfarbował się na czorno ![]() Zresztą z tego ca zauważyłam, wtedy na tych zawodach, to wszyscy mężczyźni są ufarbowani i opaleni. Przeważnie Ci co tańczą tańce latynoamerykańskie. Przybiera to momentami bardzo nienaturalne efekty. No ale taki mają styl...? Ci od tańców klasycznych wyglądają raczej normalnie, nie cudują. ![]() Rzeczywiście Pasa Doble Kasi i Marcina było dość poruszające. Ładnie zatańczyli, ciekawie. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.