|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
poprosze o diagnoze
witam,
zauwazylam ze wiele dziewczyn pyta o swoj typ kolorystyczny, a gdy ja chcialam okreslic swoj okazalo sie ze nie wiem! prosze wiec o profesjonalna diagnoze, nieprofesjonalna tez moze byc ![]() 1. opalam sie bardzo szybko i na cieply, gleboki braz piec minut po zejsciu ze slonca moja skora jest raczej zaczerwnieniona niz zarozowiona ale bardzo szybo ten stan mija 2. oczy mam niebiesko - szare, kolor jednolity, ciemniejsza obwodka oprawa oczu natomiast bardzo jasna, brwi prawie niewidoczne a koncowki rzes biale [przed pomalowaniem ![]() 3. torszke zlotawych piegow 4. cera raczej bardzo jasna, zarozowiona, czerwienie sie na czerwono ![]() 5 wlosy blond - jasny popielaty, mysi z gory dzieki ![]() ah, no i gdyby to nie sprawilo problemu to poprosze o jakies makijaze dla mojego typu pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: poprosze o diagnoze
yyy...no i jak? nie da rady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
w innym watku pytałaś o jakieś artykuły..tam Ci podałam linka, więc skoro tu jest Twój post równiez go wklejam: http://www.wizaz.pl/?content=category&id=34
![]() a tak z opisu ... najbardziej pod Wiosenkę mi podchodzisz..przeczytaj jeszcze w powyższym linku charakterystykę Wiosny i Lata... z innymi porami roku nie musisz - wydaje mi się - mącić sobie głowy ![]()
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
myślę,że wiosna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dziekuje bardzo, jestescie kochane
![]() a jeszcze tak na marginesie... czy mozliwe jest polaczenie wiosny i lata? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
Aniołku,typy nie mieszają się między sobą w różnych temperaturach.
Ale z drugiej strony często się zdarza,że typ ciepły świetnie wygląda w chłodnych kolorach,zaś zimny w ciepłych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
jak już zapewne wiesz, są również połączenia ciepłe z ciepłymi (Wiosna-Jesień) i zimne z zimnymi (Lato-Zima) ale ale.... ![]() zdarzyć się może, że nie wszystko w nas pasuje pod dany typ i nie wszystko można podporzadkować temu jednemu... - tak jak i u mnie ![]() ![]() bo rozróżniamy jeszcze do każdego typu takie jakby podtypy, np. Wiosna - kontrastowa, mocna, delikatna, jasna, ciepła ![]() ![]() ja raczej jestem mocną Wiosną lub kontrastową i dlatego łatwiej mnie było pomylić z Zimką gdy farbowałam włosy na czarne czy ciemne kolorki i dlatego też lepiej wygladam w ciemniejszych niż jaśniejszych włosach... heh ale się rozpisałam ![]() Pozdrawiam.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dziekuje Ci bardzo, wiem mniej wiecej na czym stoje
Aga okreslila moj typ jako wiosna, ale mam tez jakies takie letnie przeblyski generalnie dziekuje Wam wszystkim za pomoc buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.