|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Klon? i czarna lista na forum zakupowym
Witam mój nick jak po lewej stronie widać to hardwoman.. Moja siostra rodzona z która mieszkam rownież ma tu konto lecz trafiła na czarna listę nie wiem za co, jednak ja zostałam dopisana jako KLON. Nie rozumiem tego tzn ze ja już nie mów bać udziału bo korzystamy z tych samych komputerów? Proszę o odpowiedz bo nurtuje mnie te pytanie.. Moja przyjaciółka czasem się logowala u mnie to znaczy ze i ona zostanie wpisana? Proszę o odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Administrator
|
Dot.: Klon?
trafiła na czarną liste forum zakupowego, powód:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=25 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...20&postcount=1 wsapjestsuper i klon: sylwinka134, Hardwoman Cytat:
![]() Cytat:
![]() aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2011-08-05 o 21:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Raczej nie da się przekonać. Mieliśmy tysiące tłumaczeń o siostrach, braciach, kuzynkach i przyjmujemy jedyne BEZPIECZNE rozwiązanie - blokujemy. Bezpieczne dlatego, że ban za spam jest u nas jednoznaczny - jego zniesienie w 99,9% przypadków kończy się ponownym spamem. Natychmiast lub za kilka dni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
To powinna być jakaś weryfikacja jaka jest chociażby na szafie. Ja swojej koleżance tez pokazałam jak się może wymieniać (korzystałam z jej kompa) i może tez mnie zablokuja
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dokładnie to wrzucanie do jednego wora koleZanka chciała się u mnie zalogować ale dobrze ze tego nie zrobiła nie wiem jak to można udowonic ale to trochę głupie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ćwir ćwir
|
Dot.: Klon? i czarna lista na forum zakupowym
9 tłumaczeń na 10 dziwnym trafem brzmi: to moja siostra... A potem organiztorki zostają z zamówionymi butami, a pieniędzy za nie brak na koncie, bo taka ułaskawiona Wizażanka mająca "niedobrą siostrę" poszła hen.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
... Tylko ze ja prawdę mowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam!!!
Mam podobny problem ale nie z zakupami a raczej z funkcjonowaniem na forum... moja córcia i ja mamy tu konto(ja dopiero od wczoraj), zakupów dokonujemy na jej koncie ale czasami logując się na forum korzystamy z jednego komputera(domowego) i moje pytanie, czemu nie można tak funkcjonować??? mnie konto potrzebne jest głównie do pisania i oglądania pewnych rzeczy które można zobaczyć jedynie będąc zalogowanym a na córki koncie dokonujemy zakupów... czyli, jeśli nie chcę mieć problemów to muszę np usunąć swoje konto bo inaczej dostaniemy bana czy jakiegoś tam klona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Cytat:
Problem pojawi sie, jeśli jedno z kont dostanie bana np:. za złamanie jakiegoś punktu w regulaminie Forum, wtedy bana "otrzymują" w spadku pozostałe konta wykryte jako klony. aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2011-09-23 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.