| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-01-25, 15:30 | #1 | 
| BAN stały | Womanity,Truth,AATentatio n,Hypnose ODDAM : Etrę,Słonia,Innocenta,Eup horię i inne ...

nieaktualne  natentychmiast  pilnie potrzebuję : Womanity TM ! Addict Diora ! Addict Eau Fraiche ! AmorAmor Tentation ! Truth CK! Hypnose Lancome ! w dalszej kolejności ale też namiętnie pragnę : Zen Shiseido 2007 r Angel Sunessence Angel Pivoine Mademoiselle Chanel edp,edt Dolce Vita Dior z kolorówki i pielęgnacji szukam : *czarnego tuszu Hypnose Drama Lancome *różu w kolorze magenta /jaskrawy róż wpadający w fuksję / *błyszczyka w pomadce TopGlos Stick Collistar nr 11/fuksja / *lakieru do włosów Joico Ice Blast ,lub innego bardzo mocnego , zmrożony efekt *odżywki/maski/szamponu do włosów Matrix Sleek Look *samoopalacza do ciemnej karnacji / chętnie polski AVA mogą być też inne marki i półki - nie chcę Avonu i Oriflame'u Oddam : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489225 w wątku między innymi Innocent ,Etra, Słoń, Euphoria, Trouble,My Couture,Nina,Angel , malowidła kolorowe , ciuszki i biżuteria Edytowane przez drtdart Czas edycji: 2011-01-28 o 19:53 | 
|     |   | 
|  2011-01-25, 16:01 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Womanity,Truth,AATentatio n,Hypnose  ODDAM : Etrę,Słonia,Innocenta,Eup horię i 

ja mam Hypnose EDP w wątku   | 
|     |   | 
|  2011-01-25, 16:22 | #4 | 
| BAN stały | 

Dot.: Womanity,Truth,AATentatio n,Hypnose  ODDAM : Etrę,Słonia,Innocenta,Eup horię i

| 
|     |   | 
|  2011-01-25, 16:31 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

masz może micela LRP,albo wodę termalna?  ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- zerknij raz jeszcze,proszę do mojej listy,może cos jednak znajdziesz(dopisałam)  chętnie oddam hypnose i mogę coś jeszcze wyszukać   | 
|     |   | 
|  2011-01-25, 16:43 | #6 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-01-25, 17:04 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

to ja Ci dam znac,czwartek ,piątek,bo jutro ide do kosmetyczki,a czwartek po południu mam wizytę u dermatologa

| 
|     |   | 
|  2011-01-25, 17:06 | #8 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
|  2011-01-26, 19:53 | #12 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
|  2011-01-26, 19:54 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

To na pierwszy ogień Womanity Muglerowe, miniaturka z kartonikiem ok 7 /10 ml Alieni likierowy ok 13/30ml Jacomo Art Collection No 2 odlewka ok 20 ml Must de Cartier ok 15/100ml Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-01-26 o 19:57 | 
|     |   | 
|  2011-01-26, 20:05 | #14 | 
| BAN stały | 

Dopiero w niedzielę mogę dokładnie powiedzieć jaka jest pojemność  kokoszki , zrobię też fotkę , podam kody. Woda jest u mojej mamci i  dokładnie nie pamiętam . Jak odbiorę to dam znać .

| 
|     |   | 
|  2011-01-26, 20:13 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Aktualnie na zbyciu nie, ale pomyślę.... Ok, to czekam na info. Chyba,że dorwę gdzieś do tego czasu, to dam Ci znać   | 
|     |   | 
|  2011-01-26, 20:16 | #16 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.