|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
YSL, Armani Diamonds, Wella Professionals
Witam, mam do wymiany:
Yves Saint Laurent Puder prasowany Palette Esprit Couture Collector Powder For Eyes & Complexion w odcieniu Harmony #2. Waga 8g. Kilka razy muśnięty pędzlem. Ubytek praktycznie niewidoczny, kilka razy maźnięty pędzelkiem - proszę sprawdzić na załączonych zdjęciach. Zapakowany w kartonik oraz welurowy pokrowiec. WELLA PROFESSIONALS high hair CRYSTAL STYLER LOTION DO STYLIZACJI WŁOSÓW 200 ml. Lotion utrwalający wzmacnia strukturę włosów i tworzy naturalnie lekką i pełną fryzurę. Multi-Protect Formula z prowitaminą B5 i filtrem UV zapewnia niepowtarzalny połysk i dodatkową ochronę włosów. Rozpyl na lekko wilgotnych włosach. Przeczesz, układaj susząc suszarką. Zostało ok. 3/4, widać doskonale na zdjęciu. Giorgio Armani Diamonds Woda toaletowa EDT Spray 50ml/1.7oz. Została połowa, widać doskonale na zdjęciu. - poszło do Magic_shadow* Poszukuję Jadore, jasnego korektora (YSL, Clinique, Dior, Chanel), Loreal Vitamino (maska, szampon). Za odlewki dziękuję. Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2011-01-25 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: YSL, Armani Diamonds, Wella Professionals
oddam wieeele za armani diamonds;]
proszę odpisz u mnie. to chyba summer edition, tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Giorgio Armani Diamonds ?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za armaniego oddam wszystko
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bardzo interesuje mnie puder YSL, może interesowały by Cię za niego perfumy? Sexy 212, Baby Rose Jeans lub I love love ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za Diamonds??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Do wszystkich dziewczyn powyżej, za wyjątkiem Magic_shadow*, której odpisałam u niej w wątku, bardzo dziękuję, niestety niczego dla siebie nie znalazłam.
Magic_shadow* - chętnie oddam Diamonds za Ninę jabłuszko. Odpisz u mnie czy interesuję Cię taka wymiana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
poszedł priv
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
niestety Diamonds już wymienione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.