|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy uda mi sie schudnac?
Mam 17 lat , 174 cm i waze 67 kg.Stosuje ok miesiaca diete 1500 kcal, robie cwiczenia na nogi i biodra ok.45 min i przez 2 tyg ferii bede chodzic na 2 treningi: w poludnie w reczna 1 h i w siatke wieczorem 2 h. Mam do was pytanie: Ile wedlug was moge schudnac przez te 2 tyg? Prosze o odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy uda mi sie schudnac?
ile już schudłaś przez ten okres (miesiąca)?
myśle że ok 2 kg 3 kg możesz schudnąć. Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-01-17 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najlepiej by było ok. 2 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ile można schudnąć to sprawa indywidualna, i też zależy jaką diete się stosuję.
Najwięcej chudnie się na początku. Przy typowych nisko-węglowodanówkach od 2-5kg tyg napoczątku. Ja schudłem najwiecej w tydz. 4kg, gdzie na pewno najpierw pozbywamy się wody przy jednoczesnym spalaniu tł. Co do takich ćwiczeń na feriach, wprowadzasz organizm w nowy tryb, bardziej intensywny tryb. Wiejec wysiłku, więcej składników Twój organizm będzie potrzebował, może wyostrzyć Ci się apetyt i po 2 tyg może poprawić Ci się kondycja, samopoczucie itd a Twoja kompozycja ciała może się nie zmienić. A gdy znów wrócisz do stałego trybu życia może być różnie. Musisz określić cel czy chcesz schudnąć czy poprawić wyniki sportowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To indywidualna sprawa.. jak piszą poprzedniczki
![]() Wszystko zależy od naszego organizmu.. Mój łatwo przyswaja.. i kumuluje wszelaki tłuszczyk.. potem pozbyć się jego jest trochę trudno.. a u mojej kumpeli jest odwrotnie.. łatwo przyswaja.. i jeszcze szybciej.. go zrzuca ![]() 3mam kciuki.. i życzę powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.