|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mały problem. krew, ból po stosunku. pomocy :(
Witam dziewczyny
![]() Mam pewien problem. Nie współżyję jakoś długo, bo tydzień temu miałam swój 3raz. Nadal z początku czułam ból, a później pojawiła się krew. Do tego były jakieś jakby skrzepy. Po kolejnym podejściu ból znów się pojawił na początku, ale wytrzymałam, a krwi juz nie było. Kiedy wstawałam w nocy do łazienki było troszkę krwi na papierze. Do tego bolał mnie brzuch nisko z prawej strony. Od tego czasu co jakiś czas czuję lekki ból w podbrzuszu. Nie jest to mocne, ale na jakiekolwiek bóle brzucha jestem wyczulona. Tym bardziej, ze w sierpniu odbyłam pielgrzymkę po lekarzach, poczynając od chirurga, gastrologa na ginekologu kończąc. Powodem tego były bóle brzucha nisko z prawej strony, badania nic nie wykryły, a to dalej się powtarza ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mały problem. krew, ból po stosunku. pomocy :(
do ginekologa marsz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mały problem. krew, ból po stosunku. pomocy :(
Cytat:
![]() idź do ginekologa, ponieważ taka sytuacja nie jest niczym normalnym tym bardziej, że zdarza się ona u Ciebie bardzo często. Czy lepiej udać się w chwili wolnego ponownie do ginekologa? ![]() oczywiście ,że tak. Bóle i krwawienia się powtarzają i to jest powód do niepokoju. Nie lekceważ tego.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.