|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dylemat, który nie do końca rozumiem od czterech lat
......................... ...........
nieaktualne wątek zamknięty Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2014-11-22 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dylemat, który nie do końca rozumiem od czterech lat
Dla koleżanki szacunek, że postawiła sprawę jasno
![]() A co do tego , że chłopak się odzywa. Albo liczył na coś więcej, są teraz starsi więc ciut nadziei pozostał, albo po prostu dobrze się z nią dogadywał przez te lata (może jednak nie w realu , ale sms i telefon też dużo potrafią zdziałać) i żal mu tej znajomości. Ja z koleżanką którą poznałam 7 lat temu, też widziałyśmy się tylko raz a kontakt mamy do dziś. Może to nie do końca dobre porównanie, bo tam facet, a tu dziewczyna, ale jednak ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale mi dylemat
![]()
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się fajnie rozmawia to czemu nie utrzymywać kontaktu?
Ja poznałam kilka lat temu jednego chłopaka, nigdy się nie widzieliśmy, nie zapowiada się nawet na to. A rozmawiamy do dziś ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.