![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomysł na WALENTYNKI
Witajcie!! Wielkimi krokami zbliża sie święto wszystkich zakochanych
![]() pozdrwiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomysł na WALENTYNKI
może tu coś znajdziesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=prezenty
ja już się zainspirowałam i zrobie fotoalbum, zawierający nie tylko zdjecia ale i bilety i takie tam różne ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wiesz jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała jeśli lubi piłkę i ma jakąś ulubiną drużynę to mozna zamówić koszulkę w tych barwach ale z jego imieniem lub ksywką, ja podarowałam swojemu mężowi taką koszulkę reprezentacji Polski cieszył się baaardzo
![]() takie koszulki są do zamówienia na alegro lub w takich punktach co tam nadruki wykonują na różnych rzeczach
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Co innego kupic, a co innego zrobic. Ja osobiscie jestem za zrobieniem. Mozna wlasnorecznie ozdobic ramke(wszystko zalezy od charakteru i pomyslu) i wsadzic do niej wspolne zdjecie... Albo uszyc duza poduszke w ksztalcie serce, popryskac ja twoimi perfumami? Reszta pomyslow potem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pomyslow ciag dalszy... Myslalam tez o uszyciu skarpety, do ktorej mozna by bylo wlozyc czekoladki w ksztalcie serduszek. Jak ktos nie lubi takich mdlych motywow (mam na mysli te serca, ktore sa wszedzie i udlawic sie mozna...) to zrobic mozna cos z modeliny(np. fotoklips oczywiscie ze zdjeciem wiadomej osoby) albo was dwoje ulepionych w jakis smieszny sposob... Narazie to wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze mój pomysł:W ubiegłym roku na walentynki sprawiliśmy sobie srebrne obraczki w środku wygrawerowana była dedykacja Kocham cie i na mojej inicjały chłopaka na jego moje . Cudenko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A ja zamówiłam (samodzielnie hehehe ) kalendarz z naszymi zdjęciami
![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W tamtym roku dostał papierośnice (pali paskudnik)
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Oj ja też mam ten sam problem co roku. W sumie kupić to jemu nic nie można, bo prawie wszystko ma, albo nic nie potrzebuje.
Raz kupiłam mu sweterk śliczny i niebieską koszulę. Innym razem uszyłam serduszko. Jeszcze innym kupiłam Misia. Kupowałam dezodoranty, ramki, i inne takie duperele. Ale teraz to już nie mam zielonego pomysłu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a może kubek z zdjęciem ukochanej??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
Wszystko zależy od stopnia zażyłości. Można kupić coś w stylu perfumy, misia,ramkę i włozyc wspolne zdjecie.Mozna kupic smieszne kapcie,kubek z wygrawerowana dedykacja-mozna kupic na allegro
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja myślałam o takiej lampce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
takze nie mam pomyslu.. tyle ze ja nie moge dac tak oficjalnie prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
U mnie taka lapka kosztuje 30 zeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu jednego roku kupiłam srebrny łańcuszek, ale widziałam na allegro obrączki chyba za 20 lub 25 zł już z wygraderowaniem tylko mój TŻ nie chce nosić
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
a moze cos wykonane recznie?
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ponawiam wątek bo szukam inspiracji..ma ktos jeszcze jakies pomysly? ja myslalam o tych obraczkach srebrnych ale TŻ mnie ubiegl i wlasnie niedawno cos takiego dostalam
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
JA takiego problemu narazie jeszce nie mam
![]() ![]() Mozna. np kupic zwykly bialy kubek i napisac cos na nim i narysowac serce kwiatek....niewiem zalezy kto co lubi.Zrobic album z roznymi pamietakami z zycia czyli...opisac jak sie spotkaliscie...pierwszy pocalunek...hmmm bilety do kina...wlozyc plyte z wasyzmi ulubionymi piosenkami.ale to tez zalezy od charakteru chlopaka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Eloś dziewczyny
![]() -Misia -Dezodorant bo jetsem z nim tylko rok... A teraz myśle nad Ramką z moim zdjęciem a dotego album i tam kilka moich fotek ![]() ![]() A i myślałam nad misiem ale takich do 50 cm i mięciutkim pomóżcie mi zdecydowac plisss Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
heh mój Chłopak (juz 25 letni)ostatnio jakos przy luznej rozmowie powiedział"Chłopcom nie kupuje sie misiów" zgasiło to mnie i o misiu juz nie mysle a miałam juz takiego upatrzone z ogromnym serduszkiem..... i tak jestem bez pomyslów..
.Edus... a ile twoj mezszczyzna ma lat?? heh a jak tez nie lubi misiów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Heh Aguś ma 13 lat =P i jak dostał już keidyś misia to siem ucieszył=P a co myślisz o tej ramce i albumie ??
Edytowane przez edus Czas edycji: 2006-01-24 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Aha i mam pytanko co to jest TŻ ? może to głupie ale jestem tu nowa i się nie orientuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
na szczescie nie mam takich problemow...
od poczatku naszej znajomosci (a juz troche minelo: 7 rokow) bylo powiedziane ze na walentynki nic sie nie kupuju, wysyla sie tylko kartki. i tego sie trzymamy. choc zawsze dam mu w ten dzien jego ulubione prince-polo. a wlasnie, w tej chwili uzmyslowilam sobie ze musze zaczac szukac kartki walentynkowej!!! powodzenia w "inspirowaniu prezentow". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
edus- Tż to określenie Towarzysz życiowy czyli pokrótce Twoj facet
![]() co do prezentów to wiadomo indywidualna sprawa każdego ludzika ![]() ![]() z drobiażdzków ktore mi przychodza na mysl to - fajny futszany breloczek na kluczyki -poduszeczka.koszulka z nadrukiem badz twoim foto ale to chyba nic orginalnego hehe -smieszne grubasne skarpeteczki bo przeciez niedajmy by naszym Tż zmarzły stopki jak takie mrozy za oknem ![]() -albo jak wiadomo masowo pojawiaja sie walentynkowe boksereczki tez sa zabawne -albo cos własnorecznie zrobic np. papierosnice albo na telefon stojaczek a moze zwykle serduszko przepołowione na poł jedna Twoja druga jego -a moze zaproszenie do kina ;-) na romantyczny film TYLKO MNIE KOCHAJ -a moze zrobic własnie roamntyczna kolacje ja sie kusze ![]() ALE OCZYWISCIE WAM TAKZE ZYCZE POWODZONKA I MAM NADZIEJE ZE COS WYSZUKACIE ZROBICIE I BEDZIE PRZYJEMNIE bo wiadomo ze gest i pamiec sie liczy aha i niezapomnijcie o walentynce jako kartce hmm uwielbiam je dostwac ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Acha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
edus niema sprawy do usług
![]() i jak taam poczynania z prezentami macie juz jakies hmmm
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Aguś ciesze sie że mogłam pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi sie ze to serduszko jest fajnym prezentem, rozgrzewa sie i pęcznieje
http://allegro.pl/show_item.php?item=82912419 podobne są w colloseum po 8 zł za 2 sztuki ale płaskie (rozgrzewają sie tylko) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hmmm a ja dziewczyny wymyslislam sobie ze kupie jednokolorowa poduszke(takiego jaska) i farbami do tkanin namaluje na niej dla mojego TZ-a smiesznego grubego aniolka trzymajacego serduszko z imieniem mojego lubego.jak myslicie dobry pomysl?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.