|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Prywatny wątek
Czy jest możliwość stworzenia zamkniętego wątku? Tak, żeby nikt "obcy" nie mógł wchodzić i czytać posty? Ostatnio na wątku w odchowalni : "Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki" miałyśmy nie miłą sytuację, spowodowało to iż zaczęłyśmy się przenosić na inne fora, a bardzo chciałybyśmy zostać na wizażu... Jeśli dałoby radę zrobić coś w tej sprawie to byłoby super.
Np. można będzię wejść na forum po wysłaniu maila do założycielki wątku i jej akceptacji... czekamy na szybką odpowiedź... Edytowane przez samira22 Czas edycji: 2009-01-25 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Administrator
|
Dot.: Prywatny wątek
Cytat:
![]() Cytat:
ale: Gdyby utworzyc nowe forum, przeniesc tam Wasz watek, ustanowac moderatora forum ktory mialby uprawnienia do dodawania osob do grupy wczesniej stworzonej ktore moga zobaczyc/wejsc i pisac na tym nowym forum. Kto by pisal takie prosby do moderatora u udzial w watku ktory jest na forum do ktorego aby wejsc trzeba mniec specjalne uprawnienia ![]() Ogolnie mnustwo zabawy i malo wykonalne ![]() ale ostatecznia decyzja nalezy do ZLO ![]() aniolek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jest też możliwość założenia prywatnego klubu, do którego wstęp maja tylko osoby zatwierdzone przez założyciela klubu.
O jakich niemiłych sytuacjach piszesz? Nowe osoby zaczęły psuć atmosferę i rozwalać wątek? Zgłaszajcie takie sprawy do moderatora, czasem PW od moda z prośbą o zmiane tonu wypowiedzi czy zaprzestanie czepiania się słówek może zdziałać cuda.
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-01-25 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
to co wydarzyło się na wątku na forum Mama z klasą jest dość poważnym problemem.
Dla zainteresowanych-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1203 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1211 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Mi sie wydaje, ze problem jest wyolbrzymiony. Fakt, aniajarosz mogla sie poczuc zagrozona, ale w koncu jest to forum publiczne, nie trzeba sie nawet logowac, zeby moc czytac posty.
A teraz zaczyna sie masowa panika, uciekanie z wizazu itp |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1065815 9]Mi sie wydaje, ze problem jest wyolbrzymiony. Fakt, aniajarosz mogla sie poczuc zagrozona, ale w koncu jest to forum publiczne, nie trzeba sie nawet logowac, zeby moc czytac posty.
A teraz zaczyna się masowa panika, uciekanie z wizazu itp[/quote]oczywiście, ucieczka, kasowanie zdjęć nie jest wyjściem, ale tak samo bagatelizowanie problemu nim nie jest. Ja po takim czymś też bym się wystraszyła |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Wyjsciem jest (moim zdaniem):
- przyciecie zwierzen, nie wklejanie zdjec, jesli obawiamy sie rozpoznania czy kopowiania ich - moze nie zbagatelizowanie, ale pogodzenie sie z tym, ze to jest internet i kazdy moze czytac co tylko zechce - nie podawanie linkow do blogow czy galerii PS. Pa juz dawno przestalam opisywac na forum szczegoly zycia prywatnego a zdjecia przesylam zainteresowanym poczta mailowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle ze tu nie o zdjecia konkretnie chodzi tylko o tzw szpiegowanie i nekanie, tudziez pisanie dwuznacznych postow ktore mozna odbierac jako probe zastraszenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Zamknac watek? Czy nauczyc naiwne kobiety, ze internet jest mieszkaniem nie tylko milych ludzi, ale tez chorych, nieleczonych psychopatow? Sam nie wiem, niech sie zastanowie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1065815 9]Mi sie wydaje, ze problem jest wyolbrzymiony.p[/quote]
To nie jest wyolbrzymienie problemu, ale próba zapobieżenia ewentualności powstania prawdziwego i dużo poważniejszego problemu...
#13 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
To jest - jak dla mnie - panikarska reakcja na pismo internetowego psychola. Zapewnia, ze tak jak to wyglada teraz, nie wzbudzi zadnej reakcji ze strony administracji forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem co masz zrobic, ty tu jestes adminem. I dlatego zwracamy sie do Ciebie, ale nie musisz zachodzic w glowe same problem rozwiazalysmy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No wlasnie dla Ciebie, a widze ze jesli chodzi o glowne zainteresowane to problem sie bagatelizuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1065845 6]Wyjsciem jest (moim zdaniem): - przyciecie zwierzen, nie wklejanie zdjec, jesli obawiamy sie rozpoznania czy kopowiania ich - moze nie zbagatelizowanie, ale pogodzenie sie z tym, ze to jest internet i kazdy moze czytac co tylko zechce - nie podawanie linkow do blogow czy galerii [/QUOTE] Albo po prostu przestac uczestniczyc w forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Insynuacje?? Po prostu piszac o nas "naiwne" uwazam ze sie troche zapedziles...mialysmy problem wiec zwrocilysmy sie do (myslalysmy) odpowiednich osob. Teraz to juz niczego nie oczekuje, jak juz wspomnialam same sobie poradzilysmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
ktos wkleil zjdecia i wybebeszyl swoje zycie prywatne na forum. problem polega na tym, ze ktos inny to obejrzal i przeczytal. oczywiscie winny jest ten, kto obejrzal i przeczytal, bo wiadomo, ze forum nie sluzy do tego. odpuscmy sobie, peace. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Człowieku... o czym Ty piszesz... Gdyby to forum miało możliwość prywatyzacji wątków ( są takie fora, że aby pisać na danym wątku i wogóle móc czytać posty na nim, potrzeba akceptacji moderatora) nie byłoby właśnie takich sytuacji! A skoro ta cała sytuacja nie wzbudzi żadnej reakcji ze strony administracji to ciekawe czy wzbudzi taka, że będziecie mieli mniej użytkowników na wizażu... Co to ma być wogóle??? Zwracasz się z prośbą do admina o pomoc, a on ma to gdzieś! Powinno Wam zależeć, żeby użytkownicy czuli się bezpiecznie i mieli możliwość ukrywania zdjęć, postów itd... Oczywiście są osoby, które liczą się z tym, że jest to forum publiczne i im to nie przeszkadza... A co gdyby coś się stało po takich pogróżkach??? Wtedy byście zareagowali??? Wstyd normalnie, myślałam, że wizaż jest "kulturalnym" portalem przyjaznym kobietom, ale widzę, że jest inaczej. Możesz mnie wywalić, nie zrobi to na mnie wrażenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no oczywiscie winna jest ta ktora wkleila te zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.