|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Matura 2012! Chemia,Fizyka,Biologia,Ma tematyka i inne;)Kto zdaje?-Wąstek zbiorczy
_
Edytowane przez PrinctonGirl609 Czas edycji: 2011-12-17 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Matura 2012! Chemia,Fizyka,Biologia,Ma tematyka i inne;)Kto zdaje?-Wąstek zbior
Zdaję polski i wos na rozszerzeniu, resztę biorę na podstawie, chociaż na początku września zdecydowałam się na angielski rozszerzony. Niestety obudziłam się za późno, bo materiał do powtórzenia jest dosyć obszerny i nie wyrobiłabym się w czasie ;/ a Ty co zdajesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Matura 2012! Chemia,Fizyka,Biologia,Ma tematyka i inne;)Kto zdaje?-Wąstek zbior
_
Edytowane przez PrinctonGirl609 Czas edycji: 2011-12-17 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wiesz co, myślę, że powinnaś się skupić na biologii i chemii rozszerzonej, a za rok zdać fizykę rozszerzoną
![]() ![]() jakie studia Ty chcesz się wybrać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
myślę, że powinnaś się skupić bardziej na chemii i biologii rozszerzonej, a za rok zdać dodatkowo fizykę
![]() ![]() a ty na jakie studia się wybierasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wątek maturalny już istnieje tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post31110156
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.