|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jakie rzesy do szarozielonych oczu?
Jak w temacie. Oczy mam mniej wiecej takie:
[img] http://1.bp.blogspot.com/-Dc_4DIPP-d...37770a681f.jpg [/img] chciałabym na Sylwestra zafundować sobie przedłużanie rzes, w jakimś fantazyjnym kolorze. Podoba mi sie np. coś takeigo: [img] http://www.xtremelashes.pl/images/st...treme/01_a.jpg [/img] ale zastanawiam sie, jakie jeszcze opcje kolorystyczne moją pasować do koloru moich oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie rzesy do szarozielonych oczu?
Cytat:
Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-12-18 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
To samo miałam napisać, Ancyk88 - jest tyle przepięknych sztucznych rzęs, kompletnie nieszkodliwych dla oczu... Zamiast przerzedzać własne przedłużaniem, kupiłabym kilka zestawów + dobry klej i można bezpiecznie poszaleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-09
|
Cytat:
chopie, tym nie musisz się przejmować. Ja jak byłam na stylizacji w doborze pomogła mi certyfikowana osoba ona najlepiej wie jaka grubość, długość, rodzaj. Ja ze względu na delikatną oprawę oczu nie mialam używanych czarnych a większośc brązowych rzęs co dało i tak niesmamowity efekt. A wszystko to po omówieniu z robiącą zabieg Panią Izą. Myślę, że w doborze kolorów również pomogą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak masz szaro zielone, to na pewno jakiś szmaragd czy inna zieleń ładnie podkreśli twój kolor oczu. Albo mozesz poszukać czarnych rzes z zielonkawym poblaskiem [ no, cos takiego jak czarne farby do włosów, wpadajace w granat ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-12
|
To nie prawda, że przedłużanie metodą 1:1 niszczy rzęsy. Rzęsy niszczą pseudo-wizażysti, bez szoleń, bez wiedzy i bez odpowiednich produtów.
Chopie wybierz się do renomowanego Salonu, wcześniej poczytaj o nim, popytaj koleżanek, gdzie warto pójść. Osoba odpowiednio przeszkolona kompetentnie dobierze typ, grubość, długość, skręt rzęsy. Na pewno doradzi też co do odpowiedniej kolorystyki. I przede wszystkim doklei rzęsy 1:1 - zgodnie z nazwą tejże metody. Jeżeli po zabawie Sylwestrowej uznasz, że nie chcesz uzupełniać rzęs to zgłoś się do tego samego Salonu na ich zdjęcie. Zostaną do tego użyte preparaty o specjalnej formule, które osłabiają wiązanie kleju pomiędzy rzęsą naturalną, a syntetyczną - nie osłabiając tym samym naturalnego włosa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.