![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
lampa UV tipsy ZESTAW nowe kosmetyki AVON, inglot, ozdoby do paznokci, biżu, zegarki
NIEAKTUALNY
Zapraszam do nowego wątku ![]() WYMIANA: CIUSZKI, DODATKI I DROBIAZGI SZUKAM KSIĄŻKI BIŻUTERIA, KORALIKI, PÓŁFABRYKATY
Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2011-03-11 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lampa UV tipsy ZESTAW nowe kosmetyki AVON, inglot, ozdoby do paznokci, biżu, z
1. perfumy YARD cytrusowe
zostało tyle, ile na fotce, czyli ok. połowa 2. woda toaletowa dla mężczyzn after shave haker.log, zostało 40% 3. żel pod prysznic DOVE, zostało 45%, czyli ok. 110ml 4. GORZKI PALUSZEK, zostało 35% termin ważności już minął, ale mogłabym przysiąsc, że preparat nadaje się wciąż do użytku 5,6. różowa konturówka do ust MISS SPORTY (używana) kredka bez skuwki ma jeszcze 10cm 7.próbka krem na noc przeciw oznakom starzenia AVON 8. próbka 2szt. przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc AVON 9. próbka 11szt. przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na dzień AVON 10. 5 sztuk bransoletek NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lampa UV tipsy ZESTAW nowe kosmetyki AVON, inglot, ozdoby do paznokci, biżu, z
1. NOWA farba do włosów JOANNA
2. próbka żelu pod prysznic LUKSJA 3. próbka odbudowujący krem na dzień do cery dojrzałej 4szt. 4. próbka kremowego żelu SSS 5. odżywka w formie żelu do rzęs MISS SPORTY 2-3 użyta 6. złotawy lakier do paznokci z proteinami 282 GOLDEN ROSE, 12,5 ml NOWY 7. różowy z drobinkami lakier do paznokci do frencha VENITA PROFESSIONAL FRENCH MANICURE, 2-3 razy pomalowałam nim paznokcie 8. szybkoschnący zawiera połyskujące kryształki 102 Crystal Fashion Color GOLDEN ROSE, 2 razy pomalowałam nim paznokcie 9. brokatowy lakier do paznokci 165 golden rose, miss SELENE zużycie widać na zdjęciu dokładka 8.05. 10. ujędrniający balsam z masażerem AVON (sprawdzałam tylko jak działa ![]() Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2010-05-08 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. długa zawieszka w kolorze srebrnym
2. naklejki do french manicure 4 listki naklejek NOWE 3. długie kolczyki srebro, kilka razy założone 4. szkatułka na drobiazgi, biżuterie, pierścionki 5. bransoletka kwiatuszek z muszli, nowa, w ogóle nie noszona 6. wisiorek GREEN DAY założony zaledwie 2 razy 7,8. bransoletka w kolorze srebrnym z motywami różnymi, założona tylko raz 9. okulary fioletowe raz założone, czyli jak nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ZEGARKI ROMEX NOWE 1. złoty kolor z baterią 2. kolor srebrny nie ma z baterią 3. kolor srebrny z baterią Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2010-05-16 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
lampa UV użyta jedynie 3 razy
![]() Lampa wykonana z estetycznego białego plastiku. Wyposażona w 4 świetlówki oraz wysuwaną podstawę. Posiada timer 120 sekund. Od wewnątrz wyłożona jest lustrzaną powłoką, która zapewnia przyśpieszone i równomierne utwardzenie żelu. Niezastąpiona w metodzie światłoutwardzalnej. szablony żele, pisze ze s ą już przeterminowane, ale wg. mnie są ok, biały i różowy jest cały, przezroczystego zostało tak 30% cleaner (zostało tak 30%) nieaktualne pędzelek nieaktualne tipsy NOWY cały komplet nieaktualne waciki bezpyłowenieaktualne Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2010-11-05 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
blok polerski
gilotyna primer ozdoby do paznokci Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2010-11-05 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy ozdób do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ciag dalszy ozdób do paznokci
lakier INGLOT czarny lakier CHANEL różowy bransoletka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana zestawem do zeli znajdziesz cos u mnie?
![]() i przepraszam ze sie wciełam.
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-04-23 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się kilka rzeczym, znajdziesz coś?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() 1. NOWY żel pod prysznic AVON Carnival 2. rozgrzewający peeling do skórek i paznokci AVON NOWY 3. śródziemnomorski peeling do rąk PLANET SPA AVON NOWY 4. balsam do ciała 007 AVON NOWY 5. krem pod oczy "Witalność natury" SPF15 AVON NOWY 6. żelowa maseczka do włosów "Greckie morza" PLANET SPA AVON NOWA 7. odświeżająca maseczka peel-off do twarzy "Greckie morza" PLANET SPA AVON NOWA 8. konturówka do ust AVON NOWA kolor-PINK BOUQUET konturówka do ust AVON NOWA kolor-RICH GINGER 9. krem modelujący sylwetkę ANEW AVON NOWY 10. serum do błyskawicznego liftingu twarzy ANEW AVON NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. program liftingujący okolice oczu ANEW AVON NOWY
2. lakier do paznokci Golden Rose AVON 3 razy pomalowałam nim paznokcie 3. balsam wyszczuplający z masażerem AVON sprawdzałam tylko jak działa masażer, ale nie był używany 4. kredka do oczu Coloden AVON 2 razy używana 5. czarna lakierowana kosmetyczka AVON NOWA nie ma 6. ujędrniający tonik do ciała 150ml AVON NOWY 7. iskrzący błyszczyk do ust odcień:Rave 6ml AVON NOWY dokładka 28.11. 8. czerwona szminka AVON 2 razy użyta 9. lakier do paznokci AVON 3 razy użyty Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2010-11-28 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
na dokładke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
można już pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witam chciałabym zapytać czy znajdziesz cos u mnie za zele i pierdoły do żelu oprócz lampy i kilku rzeczy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- ah i inglota jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
krem modelujący sylwetkę avn - coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za rzeczy do paznocki
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kurcze
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Mam takie ksiazki jak w tym starym watku moze cos Cie zainteresuje ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej, może coś u mnie znajdziesz za; 1. zegarek- złoty kolor
z baterią i lampę uv ? mogę poszukać coś poza wątkiem ![]() odp u mnie ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie zegarek srebny nr 2.Może chciałabyś coś ode mnie?Mam balsam do opalania w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() lampa UV użyta jedynie 3 razy szablony żele, pisze ze s ą już przeterminowane, ale wg. mnie są ok, biały i różowy jest cały, przezroczystego zostało tak 30% cleaner (zostało tak 30%) pędzelek tipsy NOWY cały komplet waciki bezpyłowe blok polerski gilotyna primer ozdoby do paznokci Mam w watku przerozne rozmiary i sporo innych rzeczy, nie ubran ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
3. śródziemnomorski peeling do rąk PLANET SPA AVON NOWY
9. krem modelujący sylwetkę ANEW AVON NOWY 5. bransoletka kwiatuszek z muszli, nowa, w ogóle nie noszona cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.