|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
rejestracja ,konto itp. Bardzo proszę o pomoc...
Jakieś 2-3 lata temu miałam konto na Bahu. com . Potem coś się z tą stroną stało i zamiast niej wszedł odpowiednik sofamous. com . Ostatnio tak się zastanawiałam ,że nie pamiętam czy stworzyłam na tym sofamous konto i czy nie dodałam tam zdjęć, lub jeśli nie, to czy konto z Bahu nie zostało tam przeniesione. Nie mam jak tego sprawdzić ,bo ostatni raz styczność z tymi stronami miałam jakieś 2 lata temu
więc nie pamiętam ani hasła ani loginu. Więc pytanie do orientujących się : Czy jeśli nie logowałam się tam tyle lat to moje konto zostało usunięte? Nie chciałabym żeby moje zdjęcia sobie fruwały po sieci...W większości serwisów jest tak ,że konto które jest nie używane zostaje kasowane po 12 miesiacach. Nie wiem jak jest w tym przypadku. Proszę o pomoc i z góry dziękuję ;*
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rejestracja ,konto itp. Bardzo proszę o pomoc...
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

więc nie pamiętam ani hasła ani loginu. Więc pytanie do orientujących się : Czy jeśli nie logowałam się tam tyle lat to moje konto zostało usunięte? Nie chciałabym żeby moje zdjęcia sobie fruwały po sieci...W większości serwisów jest tak ,że konto które jest nie używane zostaje kasowane po 12 miesiacach. Nie wiem jak jest w tym przypadku. Proszę o pomoc i z góry dziękuję ;*