![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
puder z drobinkami mieniącymi!!!!
Witajcie!!!Inetersuje mnie puder z drobinakmi mieniącymi lub błyszczacymi, może znacie jakiś dobry kosmetyk tego typu, który śwetnie prezentuje się do codziennego uzytku jak też na wieczorne imprezki???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
posiadam REVLON SKINLIGHTS-bardzo się błyszczy,tak więc przy dziennym makijażu należy BARDZO uważać by nie przesadzić.
Podobno dobry jest też z Vipery oraz Joko-zajrzyj na KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
ja mam Joko, jest śliczny i daje piękny efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam puder brazujący Avonu - używam go na codzień a na wieczór puder rozświetlający do twarzy i ciała Oriflame. Ten drugi jest świetny i fajnie się błyszczy zwłaszcza na słońcu. Ale trzeba uważać żeby nie przesadzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
![]()
poczytaj o różnych puderkach
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=603 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5778 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4285 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9191 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2718 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2459 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4699 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Dot.: puder z drobinkami mieniącymi!!!!
Cytat:
Poprzednio używałam pudru brązującego z Avonu - ale ten miał bardziej czerwonawy kolor na twarzy i łatwo było go za dużo nawalić (za to zetrzeć nadmiar z twarzy już gorzej ![]() Oriflamowy ma piękny złotawy kolorek ![]() Innych brązujących puderków nie używałam, bo one są NIE DO WYKOŃCZENIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A ja wpadła całkiem przypadkiem na puder w kulkach Sensique( wersja jasna) i moim zdaniem jest to bomba- zarówno jesli chodzi o efekt jak i o cenę ( 10 złotych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o nie dający koloru puderek (bo widze że piszecie też o brązujących) to polecam Guerlain Meteorites- ja go uwielbiam i jest niezwykle wydajny - jednak cena wysoka:-(( Przeznaczony jest do dziennych makijaży.
W wieczorowych dobrze się sprawdzi np. rozswietlacz Revlonu;-) pzdr Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a ja polecam Vipere, posiadam prasowany puder rozswietlający i jestem bardzo zadowolona.. Cena to około 15 zeta...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na dzień zdecydowanie polecam Meteoryty Guerlain, gdyż dają delikatny poblask. Na wieczór - sypki Skinlights Revlonu, mocny, intensywnie połyskujący.
Dla doraźnego rozświetlenia - baza-maska Dermiki z linii Extremale - maseczka bankietowa. Nazwa nieco myli, bowiem jest to baza pod podkład bardzo silnie rozświetlająca. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej
Anahstasia przepraszam, że się wcinam, ale czy ta Dermika jeszcze jest DOSTĘPNA? Bo ja chciałam ją już jakis czas temu kupić i powiedziały mi kobitki z drogerii, że już wycofano ją, a wzamian wypuszczono maskę Fascynacja... Bo jeśli jeszcze jest to się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a który te meteorki brązujące czy te tradycyjne- z kolorowymi kuleczkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ta maseczka jest jak najbardziej dostępna - jeszcze przed weekendem majowym kupiłam jej 3 opakowania w Firlicie
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
okrutnica jakaś... |
![]()
Ana
![]() Ja mam aktualnie różową bazę nabłyszczającą REVLON SKINLIGHTS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Agusiu
![]() ![]() ![]() A maseczka kosztuje grosze - 5 zł. za saszetkę, która wystarcza na 4-5 użyć. Gorąco polecam Ci wypróbować ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że się wcinam do wątku, ale trochę się przestraszyłam. Piszecie, że bazę i puder Revlonu - Skinlights używacie tylko na wieczór. Ja własnie kupiłam podkład z tej serii. Czy to znaczy, że mogę go używać tylko na wieczorne wyjscia? Nie używałam go jeszcze i nie wiem, jaki daje efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ooo, to znaczy, ze to raczej wielki come back
![]() ![]() całuski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
O, no prosze
![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ktos tu pisal o kulkach Giordani Gold z Oriflame'u ---- ja je stanowczo odradzam, jak dla mnie nie brazuja, ale tworza efekt marchewki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywam pudru w kulkach Oriflame - jestem z niego zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
No to mnie uspokoiłas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mi jakoś Vipera się znudziła, odpodobała
![]() keidyś używałam pudru sypkiego odbijającego światło ale jakoś miałam wrażenie że przez niego moja cera jest blada, taka jasna. teraz pudełeczka sypkiego odbijającego światło i brązującego z Vipery stoją i ich nie używam ![]() za to po około 6 miesiącach nie używania pudru brązującego w kamieniu Max Factora zaczął mi się podobać... zależy czy położy się go mniej czy więcej na buźke. Jak dla mnie efekty cudne ![]() mam też taki z Inglota sypki, ale jego stosuje tylko na policzki, czasami na powieki (jako cień) bo na całą twarz jakoś mi nie pasuje puderek sypki Translucide L'OREALa jak dla mnie jest okropny... stoi już nie używany z rok u mnie, i chyba go wyrzuce baza Revlonu jest cudna... najładniej wygląda w lato na opalone ciałko (buźke) i właśnie teraz zastanawiam się nad kupnem pudru sypkiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ja najbardziej polecam Vipery, tani, naprawde super i jak najbardzien na dzien (na wyjscia wieczorem tez sie nadaje). Buzie jest delikatnei rozswietlona, drobinki lekko mienia sie w sloncu, do tego matuje, za do u mnie wielki plus. Kiedys byl watek o rozswiatlajacym Hean, myslalam ze bedzie podobny do Vipery, ale ten sie tylko swieci, nie matuje i drobiny ma za duze, takze ten zdecydowanie odradzam, jak dla mnie szkoda nawet 10-15zl
Aha, lubie tez MaxFactora sypki, raczej jest matujacy,a le posiada malenkie drobinki i nadaje sie nawet do mieszanych/tlustych cer ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Słuchacie kobitki właśnie zakupiłam jedawbisty podkład rozświetlający Oceanic Cosmetic AA kolor piasek ijestem bardzo zadowolona , w promieniach słońca slicznie się mieni i delikatnie widać drobinki mieniące się, koleżanka kupiła ten sam podkład tylko o kolorze Miód i jest dużo jaśniejszy, ale również fajnie wygląda, gorąco polecam na codzienny wypady na miasto i nie tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=emilio]ktos tu pisal o kulkach Giordani Gold z Oriflame'u ---- ja je stanowczo odradzam, jak dla mnie nie brazuja, ale tworza efekt marchewki
![]() ![]() Ja mam jasną karnację, więc o efekt marchewki u mnie nietrudno, i taki niestety efekt miałam po kulkach brąz z Avonu. Natomiast Giordani na mojej skórze dają piękny jasnobrązowy lekko połyskujący złotawo kolorek. CUDO !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
okrutnica jakaś... |
hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.