|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bio Drain - działa czy szkoda gadać?
Może któraś z was używała preparatu Bio Drian z New Nordic. W domyśle ma oczyszczać organizm i regulować procesy mataboliczne a przy tym - pod warunkiem ograniczenia węglowodanów powodować utratę wagi?
Jeśli chodzi o tego producenta to moje znajome bardzo chwalą specyfik o nazwie Dida - chętnie bym się pooczyszczała ale trochę szkoda mi "6 dych" w ciemno wyrzucać na coś co nie przynosi efektów. Piszcie czy warto się skusić.....
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bio Drain - działa czy szkoda gadać?
ja chętnie też wypróbowałabym bio drain więc jak ktoś stosowł to niech sie podzieli opinią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
chyba nikt nie próbował albo nie ma o czym pisać
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Koniecznie, ja też chcę poznać opinię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
i jak stosowanie bio drain??? są juz widoczne jakies rezultaty?? bo idzie lato więc fajnie byłoby oczyścić swoje ciałko
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
xxyy
|
podnosze
![]() jakie efekty? bo zastanawialam sie nad zakupem ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
No więc, sorry, że się wcześniej nie odezwałam ale trochę mnie nie było w PL .
Co do BIo to przetestowałam go przez okres 12 dni - chociaż w ulotce wskazują ze minimum to 2 tygodnie. Poza tym muszę zaznaczyć, że zdarzały się dni kiedy nie brałam pełnej dawki tzn. opuszczałam np. kolację - tym samym nie połykałam kolejnych dwóch tabletek. Zalety: - na pewno działa, tzn. nie jest to sacharoza albo jak to się moja mama śmiała same przyprawy - przez pierwsze 3 dni strasznie mnie wysypało na twarzy i okropnie chciało mi się pić- jest podane na opakowaniu, że należy spożywać duże ilości płynów - faktycznie nie da się do tego niezastosować, - potem już nie widziałam jakiegos skomasowanego wysypu pryszczy, czy zaskórników, - poprawiło mi się trwienie, - ale to może tez dlatego, ze starałam się jeśc dużo warzyw, mniej węglowodanów itd. - niestety u mnie dokuczliwym efektem ubocznym kuracji było Zmęczenie, przez duże "Z". To zaczęło się tak od ok. 5 dnia - zasypiałam w pracy, nie miałam w ogóle energii, słaniałam się prawie na nogach, pomimo, że chodziłam spać o zwykłej porze i nie przemęczałam się na jakiś treningach ![]() Dlatego po tej próbie nie mogę się w sposób jednoznaczny odnieść do skutków. Postanowiłam spróbować raz jeszcze ale w czasie urlopu - sierpień - wrzesień. Taki mały minusik za wieeelkiee tablety których trzeba na raz dwie połknąć na dodatek. Pozdrawiam fanki drenażu....czekam na wieści od was.
![]() |
#8 |
BAN stały
|
firma "APTEKA POD KURANTEM"
95-015 Głowno k/Łodzi ul. Swoboda 17/19/6 nie opłaciła tutaj reklamy i spamuje nasze forum. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-07-10 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.