![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różne różności na wymianę
NIEAKTUALNE!!!
Szukam nowego domu dla poniższych kosmetyków. Preferuję większe wymiany. Nie wymieniam się jeśli wartość przesyłki przewyższa wartość kosmetyku. Jeśli coś Cię u mnie zainteresuje, to napisz co konkretnie- będę wdzięczna. Szukam: -pampersy -Oilatum, Lipikar lub inne emolienty -krem wysokopółkowy po 50 r.ż.- tylko nowy, bo to dla mamy -ubranka dla chłopca 0-3, 3-6 miesiące oraz 3-4 latka- tylko nowe świnka Peppa i George, postacie Disney'a, Madagascar itp. PERFUMY: VAN CLEEF & ARPLES- Birmane- 100 ml edt nowe bez pudełka (UWAGA- buteleczka ma w 2 miejscach nieco odpryśnięte szkło- w razie wymiany służę zdjęciami) Trussardi JEANS- niecała połowa z 50 ml edt, brak srebrnej nasadki, przez co koreczek nie trzyma się tak dobrze jak powinien, koreczek porysowany FENDI- edt ok.27/30 ml- z wizażowej wymiany, jest kartonik WYMIANA Z DOROTA-COCO NINA RICCI- żółte Les Belles- 30 ml edt w kartoniku (nieco uszkodzony) YVES ROCHER Pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml AVON naturals- koszyk borówek- została ok. 1/3 CHANSON d'emotions- pure innocence- ok. 70 ml ze 100, tester bez koreczka AVON- Perceive- ok. 25/50 ml- perfumy zmieniły trochę kolor, ale zapach jest OK- oddam chętnie za coś z pielęgnacji PENHALIGON'S- Love Potion no 9- nowe 50 ml edt bez pudełeczka THE DIFFERENT COMPANY- Rose Poivree- wyjściowo 10 ml- testowane WYMIANA Z DOROTA-COCO RALPH LAUREN- SAFARI -tester bez koreczka 125 ml VIVIENNE WESTWOOD Libertine ok. 25/30 ml- z wizażowej wymiany z kartonikiem WYMIANA Z DOROTA-COCO LALIQUE Flora Bella- edp, ok. 60/100 ml (perfumy zmieniły nieco kolor, ale zapach jest jak najbardziej OK) Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-03-13 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne różności na wymianę
LES PARFUMS DE ROSINE La rose de Rosine -ok.30/50 ml + kartonik WYMIANA Z DOROTA-COCO
COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Le Roi Santal ok. 300/315 ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Barbier des Isles 315 ml JOURDAN- TRES JOURDAN edt 50 ml DIOR- MISS DIOR CHERIE ok. 70/100 ml edp (tylko na coś super- będę bardzo wybredna) CHARLES JOURDAN- THE PARFUM edp nowe w folii 50 ml raczej tez na cos nowegoWYMIANA Z DOROTA-COCO KOOKAI- OUI NON 50 ml edt NIE MA Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-02-05 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
MINIATURKI
- PALOMA PICASSO- ok.połowa -TURBULENCES -ESTEE LAUDER SPELLBOUND -PENHALIGON'S Lily of the Valley- WYMIANA HISOKA -CACHAREL edt Pour LHomme -CARVEN Ma griffe -LAURA BIAGIOTTI -CLINIQUE HAPPY -YR Nature pour Homme DIPTYQUE- Philosykos- dekant ok. 8 ml w atomizerku DIPTYQUE- L'ombre Dans- dekant ok. 8 ml w atomizerku WYMIANA HISOKA FREDERICK MALLE- Musc Ravageur dekant ok. 9 ml w atomizerku WYMIANA HISOKA COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Vanille Mokha 15 ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Sultan Safran 15 ml, albo 20 ml (brak na foto) Mogę zrobić dekanty (ilość do uzgodnienia): COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Princesse Muscat 5 ml dla Doryta COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Coeur de Vahine 5 ml dla Doryta D&G Feminine NARCISO RODRIGUEZ for her- edt L'ARTISAN- Mure et Musc Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-02-05 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MAKIJAŻ:
LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr NIEAKTUALNE ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr wymiana z Doryta SHISEIDO (PODRÓBKA)- cienie w kartoniku 4 gr brąz i złoto PIELĘGNACJA: FEKKAI- odżywka full volume- zostało tyle ile widac na foto wymiana z Doryta AVENE- nowa kostka Cold Cream 100 gr CALVIN KLEIN Obsession Night balsam nowy 200ml UBRANIA: InWear by JACKPOT- piękna, niepowtarzalna sukienka. Kopertowy fason, z boku wiązana sznureczkiem. Od spodu podszewka. Materiał: 100% poliester, podszewka 100% poliester. Nowa z metką. ROZMIAR z metki 36 długość 104 cm, obwód pod pachami 92 cm (mierzone na płasko), długość rękawa zewnętrzna 47 cm. Brązowa torebka WYMIANA Z SEONA NEW LOOK Brązowa spódnica rozm. L. Nowa z metką. ATMOSPHERE Piekna czarno-biała sukienka. Odcieta pod biustem. Wiązana paseczkiem. Nowa z metką. ROZMIAR z metki M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 80 cm, obwód na górze 76 cm (max 102 cm). MAKALU- elegancka spódnica w czarnym kolorze. Na materiale delikatne, jasne prążki. Z przodu ozdobiona dwiema kokardkami. Dół wykończony tiulem. Od spodu podszewka. Z boku zapinana na kryty zamek. Nowa bez metki. ROZMIAR z metki 34, ale według mnie raczej 36 Proszę zwrócić uwagę na wymiary: obwód w pasie 70 cm, długość 73 cm. Celia Birtwell for TOPSHOP NIE MA Stan bdb Rozm. ok. S/M Cudowna tunika. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-08-27 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za Platinum Illuminator? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hey!
z góry przepraszam, że nie zastosuję się do Twojej prośby i nie wymienie teraz konkretnych rezczy, ale zbyt dużo mi się u Ciebie podoba, więc musiałabym na spokojnie zdecydować. Chyba będzie prościej jak Ty najpierw zajrzysz do mnie i zobaczysz czy coś Ci wpadnie w oko ![]() zapraszam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
CHARLES JOURDAN- THE PARFUM Platinum Illuminator FREDERICK MALLE- Musc Ravageur dekant ok. 9 ml w atomizerku COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Vanille Mokha 15 ml COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Sultan Safran 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
CHARLES JOURDAN- THE PARFUM edp nowe w folii 50 ml raczej tez na cos nowego
coś u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
CALVIN KLEIN Obsession Night balsam nowy 200ml
coś w zamian?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a mam pytanie co to za ślicznie wyglądające fioletowe cudeńko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- aha już wiem ... skuciła bym się na to ale niestety nie mam nic w podobnej pojemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo, bardzo zależałoby mi na puderku ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr. Znajdziesz u mnie coś za to cudeńko?
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,ja bym była chętna na Miss Dior - ale nie na całość,tylko na jakąś odlewkę - napisz proszę,czy taka możliwość istnieje (oczywiście przysłałabym pojemnik z lejkiem;interesuje mnie tak 10-15ml maksymalnie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
LANCOME- Bamboo, bambusek, nowy w pudełeczku 40 gr ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 g CALVIN KLEIN Obsession Night balsam nowy 200ml Trussardi JEANS- niecała połowa z 50 ml edt, NINA RICCI- żółte Les Belles- 30 ml edt w kartoniku (nieco uszkodzony) LALIQUE Flora Bella- edp, ok. 60/100 ml (perfumy zmieniły nieco kolor, ale zapach jest jak najbardziej OK)
![]() |
#14 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziekuję nic dla siebie nie znalazłam.
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Niestety na razie nic dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne;rozumiem. Jednak w razie gdyby co,to ja będę chętna (np. gdyby inna osoba chciała od Ciebie tą flaszkę,ale by się Wam pojemność nie zgadzała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1279999067
oraz miniature palomy picasso ?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może Wera Vang Princess Flover za DIOR- MISS DIOR CHERIE ok. 70/100 ml edp (tylko na coś super- będę bardzo wybredna)
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie wypatrzyłam- krem Helena Rubinstein pełny Collagenist V-lift 50 ml. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znalazłabyś coś u mnie za
CALVIN KLEIN Obsession Night balsam nowy 200ml?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Dziekuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Dziekuję, ale nic nie znalazłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
FEKKAI- odżywka full volume- zostało tyle ile widac na foto i ESTEE LAUDER- Platinum Illuminator nowy w pudełeczku 13 gr z Twojej listy ubranka dla chłopca 0-3, 3-6 miesiące NOWE Z METKAMI KUPIONE W BUTIKU WE FRANCJI oraz Clarins krem pod oczy po 50tce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłabym zobaczyc jakieś zdjęcia tych ubranek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
proszę u oolong wklejałam,przejrzyj sobie,moze cos wybierzesz
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...293796&page=43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety muszę podziękować, bo ubranka są dla mojej siostry, a ona sobie zażyczyła tylko takich z postaciami Disney'a albo świnka Peppą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czy już coś wybrałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.