![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek- perfumy, kosmetyki, wszystkiego po trochuWitajcie! Znów mi się troche tego w domu nazbierało. Na wstępie zaznaczam, że nie mam żadnego ciśnienia na wymianę, i wezmę tylko to, co wyjątkowo mi się spodoba, albo czego potrzebuję. Nie mam wishlisty, ale najchętniej przygarnę perfumy, poszukuję w szczególności Innocenta, letniej edycji Angela, Acqua di Gio i bazy rozświetlającej i brązującej, najchętniej Chanel iwielu innych ![]() A oto co mam: Perfumy: - La Perla, J'aime la nuit, 30ml, nowy, gdzieś mam kartonik - Lolita Lempicka, z 50ml zostalo tyle ile na foto - Max Mara Le Parfum, z 90ml zużyłam max 5ml, nie lubię dużej pojemności więc wymienię najchętniej na dwa inne zapachy, lub zrobię odlewkę - Gucci by Gucci, wymienię tylko odlewkę, max 20ml - odlewka Diptyque Philosykos 2, we flakoniku 12 ml tyle ile na foto, wiec okolo 10ml - miniaturki : Angel, Poeme, Tresor, Prada Irysowa, oddam wszystkie razem Kolorówka: - tusz Lancome L'Extreme, kolor oberzynka, niechcący na zdjęciu dałam Hypnose, tylko wypróbowany -tusz Givenchy, Phenomen Eyes (z kulką), tez tylko wybrobowany, tusze najchetniej na inny tusz -błyszczyk Lancome JT Cherie, kolor Miss Rose, nieużywany, dostałam w prezencie, ale troche juz u mnie leży, wiec nie wiem jak z datą, ale ręczę, że wszystko z nim ok ![]() -błyszczyk Bourjois Eau de Gloss, kolor 17 rose vitamine, nowy -pomadka IsaDora, nr 56, piekny cielisty kolorek, wypróbowana -pomadka Givenchy, Rouge Interdit Shine, kolor Candy Shine, wypróbowana -baza pod podkład Lancome La Base Pro, brak nakretki,zużycie 1/4, najchętniej na inną bazę, w szczególności brązującą -cienie Givenchy, Prismissime Eyes, Poetique Browns, zużycie zerowe,tylko wypróbowane,pudelko i pacynki są, raczej tylko na inne cienie albo perfumy -podkład Givenchy Photo Perfexion, kolor 4 perfect vanilia, 25ml, uzycie nie wiecej niż 20-30%, wymienie na inny podkład, chetnie wyprobuje Diorowski albo Chanel Inne: -masło do ciała Biotherm, Biosenses Nutrition, 200ml, nieuzywane -waniliowe maśło i peeling do ciałą Mineral Care, oba 200ml, wypróbowane -balsam co ciała Prada, 100ml, nieużywany -pianka do mycia twarzy La Roche- Posay, Effaclar H, zostało ok połowy - 3x 3 kroki Clinique, próbki Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-08-04 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek- perfumy, kosmetyki, wszystkiego po trochu
w razie dokładek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pragnę tylko miniaturki Poeme
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
cienie Givenchy, Prismissime Eyes, Poetique Browns
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja się zapytam o tusz z kulką
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja polece dzis sobie przypomniec Le Perfum bo mi sie zdaje ze mi sie podobal
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hey, podoba mi się:
- La Perla, J'aime la nuit, 30ml, nowy, gdzieś mam kartonik - Gucci by Gucci, wymienię tylko odlewkę, max 20ml zerknij do mnie ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
miniaturki : Angel, Poeme, Tresor, Prada Irysowa, oddam wszystkie razem -tusz Givenchy, Phenomen Eyes (z kulką), tez tylko wybrobowany, tusze najchetniej na inny tusz -pomadka Givenchy, Rouge Interdit Shine, kolor Candy Shine, wypróbowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za coś z : masło do ciała Biotherm,200ml, nieuzywane
balsam co ciała Prada, 100ml, nieużywany 3x 3 kroki Clinique, próbki błyszczyk Lancome JT Cherie, kolor Miss Rose, nieużywany lub tusz Givenchy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
witaj, bardzo kusi mnie paletka givenchy....niestety nie mam żadnych cieni do zaproponowania w zamian. Może coś innego byś znalazłam w moim wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
-masło do ciała Biotherm, Biosenses Nutrition, 200ml, nieuzywane
-balsam co ciała Prada, 100ml, nieużywany - miniaturki : Angel, Poeme, Tresor, Prada Irysowa, oddam wszystkie razem Coś u mnie?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się odlewka Diptique i miniaturka Prady.
Z większych flakonów tez bym coś wybrała, o ile coś u mnie znajdziesz (nie z perfum). zapraszam ![]()
![]() |
#13 |
JESTEM ONA
|
Yoona,
nie mam duzego wątku, ale moze znajdziesz cos dla siebie . Zapraszam ![]() Ciekawi mnie błyszczyk burzujek i może ew. jeszcze coś ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443922
![]() |
#15 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
5tki Diora
![]() ![]() poza tym moją uwagę przyciągnęły podkłady Kanebo i Chanel, jakie to kolorki? dziewczyny juz zabieram sie za reszte wątkow ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() podoba mi sie miniaturka Flowerbomb i podklad Diora, ale jaki on ma kolor, bardzo ciemny? ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Cytat:
a jakie jeszcze masz odlewki? szukam czegos lekkiego na lato ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-07-02 o 14:09 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
słuchaj, najbardziej mi zalezy na szmince Givenchy. Ty za nią szukasz tylko zapachów? z letnich mogłabym Ci zaproponowac jeszcze Sicily EDP, Champs Elysses edt. I nie wiem, może szukasz coś z pielęgnacji do włosów, to też mam troche, albo do buzi. Tylko musze mniej więcej wiedzieć co, żeby pogrzebac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Oczywiście , zatem czekam ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
witaj ,
znajdziesz coś za : -tusz Givenchy, Phenomen Eyes (z kulką), tez tylko wybrobowany, tusze najchetniej na inny tusz -pomadka Givenchy, Rouge Interdit Shine, kolor Candy Shine, wypróbowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za:
-pianka do mycia twarzy La Roche- Posay, Effaclar H, zostało ok połowy - 3x 3 kroki Clinique, próbki bazę cielista pomadke?
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kremów nawilżających to raczej nic. Ale mam , jakby Cię interesowało nową wodę term. Vichy 50ml, i micel LRP 50ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
CHANEL Levres Scintillantes Glossimer nr 38- ktory to na zdjeciu? Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-07-02 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
YSL zużycie określam na około 20 % / mokry i bardzo dużo go zostało / Chanel to ten bardzo różowy , ale już go nie ma / zapomniałam odznaczyć przepraszam / |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktoras z tych rzeczy: Parure, DIOR PEARL GLOW, DIOR Flower Blossom moze cos sobie dobierzesz?) ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
To może tusz za tusz ?
A może za pomadkę Givenchy spodoba Ci się pomadka Diora Addict High Shine nr 554 lub Lancome Rouge a Levres Color Fever Shine 308 fotki z netu: http://www.lumiere.pl/popup_image.php?pID=13960&imgID=1 http://www.amazon.com/gp/product/ima...N&color_name=9 obie używane ale w niewielkim stopniu . Zdjęcia real mogę wrzucić dopiero jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Moze zainteresowaly by Cie perfumy Gucci Envy Me 2 EDT 60/75 ml - jest to flakon testerowy, ale niczym sie nie rozni od oryginalu oprocz braku korka - w zamian jest plastikowy, brak oznaczen na butelce, ze to tester - za cienie Givenchy?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś chętna na zamianę na Blanx to proponuję odlewkę Diptique, tą połówkę miniaturki Prada
i 10 ml odlewki Max Mara. Szkoda, że nic więcej nie znalazłaś. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.