|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja malutka pierwsza wymianka :)
Mam kilka rzeczy do wymiany.
Jeżeli ubrania mają jakiś mankament- nie ukrywam tego! Proszę o odpisywanie w moim wątku #1 zdj. 1 i 2. Jasnoniebieski biustonosz (rozmiar 36/80- faktycznie jest troszkę mniejszy)#2 zdj. 3 i 4. Czarny biustonosz z silikonowymi ramiączkami i tyłem, idealny pod top z odkrytymi plecami- założony 1 raz (r. 36/80)#3 zdj. 5 i 6. Biustonosz koloru "kawa z mlekiem" (r. 36/80)#4 zdj. 7. Czarny biustonosz zapinany z przodu- założony 1 raz (r. 36/80- troszkę mniejszy)#5 zdj. 8 i 9. Kremowa spódniczka na gumce (delikatnie za kolano) w czerwone drobne kwiatki (zdj.9 to dół spódniczki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja malutka pierwsza wymianka :)
#6 zdj. 1 i 2. Spodnie dżinsowe (r. 29)- stan bardzo dobry#7 zdj. 3, 4 i 5. Czarne spodnie ze śliskiego materiału, troszkę błyszczące (r. 29) [zdjęcie nr 3 robione z lampą- w rzeczywistości aż tak bardzo się nie świecą, pozostałe robione w sztucznym świetle, jeśli ktoś by był zainteresowany, postaram się wstawić zdjęcie w lepszej jakości] (zdj.3 i 4- przód, zdj. 5- tył)#8 zdj. 6. Bluzka wiązana na szyję#9 zdj. 7. Biało-niebieska bluza w paski z kapturem- zakładana tylko kilka razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za biustonosz z silikonowym tylem i może również ten 'kawa z mlekiem'?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.