|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nowa :)
Witam serdecznie,szukam :
-cieni dobrze napigmentowanych najlepiej firmy inglot ,sleek,ale mogą być też inne, -pustą paletkę magnetyczną na większość ilość cieni , -pedzęlka do nakładania maseczek, ewentualnie do konturowania lub pudru z włosia naturalnego . W zamian oferuję: kosmetyki z Avon (wszystkie są nowe)przez pewien czas byłam konsultantką avonu i po prostu zamówiłam ich za dużo i nie sprzedały się wszystkie,oczywiście wszystkie są oryginalnie pakowane ![]() -perełki brązujące -żel i tonik 2 w 1 do skóry wrażliwej rumianek i mak -planet spa nawilżający olejek do twarzy na noc ,prowansalska lawenda i jaśmin -gruboziarnisty peeling do ciała (egzotyczny aromat) -balsam do ciała owoc granatu i mango -kojąca kąpiel dla stóp granat i czekolada -spray do ciała truskawka i guawa -odżywczy krem do ciała dotyk jedwabiu -mydło w płynie -cienie do powiek -kredka srebrno-czarna Mam więcej ,ale na razie zobacze czy będzie jakiś odzew z Waszej strony ![]() Oczywiście zwrotów nie przyjmuje ,nie wysyłam za granicę ,myśle,że co do reszty się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa :)
coś u mnie za perełki brązujące i może jakieś żele pod prysznic z poza wątku, jeśli masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa :)
cos u mnie za perelki brazujace?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.