2011-05-19, 21:06
|
|
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
wymienie zapachy
Witam serdecznie jestem tutaj nowa , ale mam nadzieje ze uda mi sie przeprowadzic jakas sympatyczna transakcje 
Tak wiec mam na wymiane versace jeans couture unikatowy juz chyba obecnie zapach, 50 ml z 75 z eleganckim pozlacanym, nieuzywanym brelokiem z krysztalkami versace kupionym w zestawie z perfumami , wszystko w slicznym oryginalnym kartonie. Podaje link https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dp.html&next=1 tutaj bede wybredna , wymienie naaaajchetniej na trussardi inside , eden, moschino couture ,addict fraiche ,omnia klasyczna ,kenzo amour , dolce vita , angel Innocent EDP albo cos mega jadalengo czekoladowego , karmelowego , waniliowego, ciasteczkowego , ogolnie obrzydliwie slodkiego 
wymienie tez lolite lempicka edp jakies 10 ml z 30
za te dwa zapachy nie interesuja mnie odlewki,
wymienie tez odlewke 10 ml Comptoir sud Pacyfique Vanille Passion oraz odlewke jakies 7 ml halle halle berry , odlewki oczywiscie wymienie na inne odlewki ;] najchetniej jak juz wiecie na jakies ciasteczkowe slodziaki ;] dziekuje i pozdrawiam, jesli mozecie to piszcie konkretne propozycje u mnie w watku ciaoo
|
|
|