|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Do krakowianek - perfumy!
Drogie krakowianki, mam pytanie. Wiecie może, czy jest w naszym mieście jakieś miejsce, sklep [nawet targ :P] gdzie można by kupić markowe perfumy po niższych cenach? Wiem, że marzenia marzeniami, ale może jednak jest taka możliwość?
Zależy mi na tym żeby były w orginalnym opakowaniu, bo w końcu liczy się jakość, oraz żeby nie kosztowały 200 - 300 zł tylko około 100? Z góry dzięki za odpowiedź - myślę, że jeszcze kilku Wizażankom przyda się taka informacja
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do krakowianek - perfumy!
Markowe perfumy (pytanie czy oryginalne
młodzi ludzie (Włosi??) o ciemnej karnacji zaczepiający ludzi z perfumami w rękach (i plecakach)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na placu żydowskim - nic. Tak jak ostrzegła mnie koleżanka - tam handel kwitnie porankami
![]() A wiec wybrałam się na plac przy Basztowej. I znalazłam Wprawdzie woda toaletowa, nie perfumy, lecz tania! 20 zł. Zapach ten, który sobie upatrzyłam, woda była w orginalnym opakowaniu i w folii. Generalnie jestem zadowolona ![]() Na giełdzie elektronicznej nie byłam.. Znacie jeszcze inne tego typu miejsca? ![]() Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie chce wywołac burzy, nie chce tez oczywiscie generalizowac, ale widziałam kiedys grupy młodych Cyganów [yy ludzi narodowosci Romskiej, tak byłoby chyba poprawniej?] którzy nagabywali na ulicach [a, i raz przed Genatem] sprzedajac podróbki jakieś z plecaków
![]() Ale wiem, że znajoma ma np jakiegos sprawdzonego sprzedawce na Placu Żydowskim właśnie, no ale to trzeba w weekendy z rana "atakować"
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a widziałyście może podróbki lolity lepnickiej w Krakowie bo szczerze mówiąc z Kielcach byłam w hurtowni perfum i powiedzieli,że lolity nigdy nie mieli,ponoć lolitka to rarytas a więc widziałyście??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

młodzi ludzie (Włosi??) o ciemnej karnacji zaczepiający ludzi z perfumami w rękach (i plecakach)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)