|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Porszę Doradźcie!!!!!!
Hejka. Mam pytanko... Jak zrobić takie loki jak ma Jessica Alba na zdjęciu w załączonym linku?? Próbowałam lokówką, ale wyszła mi tragedia!!
![]() To jest to zdjęcie: http://pu.i.wp.pl/?k=MzI5MjEwNzQsMzMxNzAw&f=Honey_z.jpg Z góry dziękuję ![]() Edytowane przez karmen12 Czas edycji: 2008-03-29 o 16:06 Powód: zmiana tematu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zrobić takie loki??
Ja uzyskuje mniej więcej taki efekt nawijając włosy na papiloty, Jeśli wychodzi "siano na głowie" nakładam trochę kremu goldwella do włosów kręconych, żeby zbiły się w ładne loczki.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja mniej więcej takie loczki miałam, gdy umyłam włoski i nałożyłam piankę i je gniotłam ;p.. żeby się trzymały do tego lakier.. no ale trzeba mieć choć trochę kręcone włoski do tego. Innego sposobu nie znam.
Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może na wilgotne włosy trochę żelu i papiloty ale takie nie całkiem cienkie raczej średnie piankowe...potem rozczesać palcami lekko i pougniatać ewentualnie prysnąć lakierem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
kiedys czesto nosilam takie wloski tyle ze ja mam swoje falowane podatne na krecenie, ale ja to robilam tak ze wilgotne wlosy+pianka zwijalam w rulony mocen i podpinalam wsowkami do glowy i tak wszystkie wlosy pozniej suszylam az do suchosci i czekalam az ostygnal sciagalam i lakierem zeby sie trzymalo i efekt byl mniej wiecej taki jak ze zdejcia, mozesz sprowac ale zalezy jakie masz wlosy, jak znajdziesz jakis skuteczny sposob to sie podziel chetnie czasami wroce do fryzurki sprzed lat
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
po umyciu nałożyć trochę żelku, potrzebne Ci będą papiloty
![]() i fryzurka gotowa ![]() co do 'szopy' to myślę, że musisz dobrze nawilżyć włosy, gdyż może oznaczać to , że są przesuszone, spróbuj spryskać ja odżywką :)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.