|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
...
Drogie Wizażanki.
Mam problem. chciała bym sie dowiedzieć od czego rosną piersi czy jest jakiś sposób na ich powiekszenie oprócz operacji plastycznej WAŻNE prosze o szybkie i i mądre odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: ...
1. Tytul watku ma byc zwiazany z jego trescia. Nie stosujac sie do tego zasmiecasz forum i utrudniasz innym uzytkownikom korzystanie z niego.
2. Pomylilas podfora (to "pytania do wizazystki"). 3. Nie, nie ma sposobu na powiekszenie piersi oprocz operacji platycznej albo zwiekszenia tkanki tluszczowej poprzez przybranie na wadze. ZAdne "cudowne" taletki nie pomoga. Jedyne czym mozesz sie wspomoc to odpowiedni dobor stanika (dobrze dobrany potrafi wiele zdzialac) i umiejetny makijaz biustu przy odslonietym dekoldzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no postaram się pamiętać w przyszłości ; )
i dziękuję Ci bardzo . ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- ej przepraszam ale chciałam sie zapytać od czego rosną i jest napisane oprócz operacji plastycznej ;/ myślałam że chyba każdy może o swoje problemy zapytać . ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
jest jeszcze zabieg wstrzykiwania jakiegoś płynu(nie pamiętam nazwy), działa na tej samej zasadzie co powiększanie ust. Efekt nie jest tak długotrwały jak w przypadku silikonów, ale jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
od hormonow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziekuje ; d
Edytowane przez LekNaCaleZlo Czas edycji: 2010-03-19 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.