|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jak podzielić?
Witam, jestem kompletnym laikiem, dlatego proszę Was o pomoc.
W załączeniu przedstawiłam plan swojego mieszkania. W związku z tym, że robi nam się ciasno chcielibyśmy coś poprzesuwać. Ściany. I tu tkwi problem. Jak? Czym? Na czerwono zaznaczyłam pokój, który chcielibyśmy jakoś podzielić. Jak? Na niebiesko dwa pokoje, które w razie wu można poprzesuwać i zrobić z nich trzy. I znów to samo pytanie: jak? pomożecie?
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak podzielić?
nie napisałaś na co brakuje Wam miejsca? kącik do pracy, jadalnia, sypialnia?
Może tak (zielona krecha)? Może nie trzeba stawiać typowej ścianki działowej jeśli ma to być np.kącik do pracy (chyba tam wystarczy miejsca?) ale np. panelami materiałowymi, bambusowymi tyczkami, ażurowym przepierzeniem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak podzielić?
Napisz ile osób mieszka w mieszkaniu i czego konkretnie potrzebujesz? Kącika dla dziecka, garderoby, miejsca do pracy ? Z planu wynika, że ściana między kuchnią a pokojem jest konstrukcyjna, między pokojami ściana działowa, którą ewentualnie można wyburzyć. Napisz więc, czy planujesz jakieś kosmetyczne zmiany, czy też ewentualnie coś poważniejszego. Jak by co napisz na pw. jak najwięcej o swoich (waszych) potrzebach, wtedy coś będę mogła doradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.