|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dobry adwokat podział majątku Warszawa
Witam,
poszukuję - dobrego adwokata w Warszawie. Sprawa dotyczy podziału majątku po rozwodzie. Więcej info na PW. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry adwokat podział majątku Warszawa
Może ogłoszenie już nieaktualne, ale wiem jak trundno znaleźć dobrego adokata a nie jakąś oszukańczą Szmre.. Adwokat z polecenia to jest najlepszy sposób na znalezienie reprezentanta w sądzie. Ktoś kiedyś polecił mi wiec i ja chetnie polece dalej.. Gdyby ktoś potrzebował zapraszam na pw. Pogadamy i podam kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witaj,
znalazłeś już tego adwokata, jestem w branży, chętnie pomogę. Kiedyś też przez to przechodziłam...
#4 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zainteresowana. Pls o namiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Owszem. Zgadzam się najszybciej znajdzie się adwokata właśnie z polecenia. Ja mieszkam pod Warszawą i pytałam znajomych to tu to tam
![]() ![]() Edytowane przez gorzata86 Czas edycji: 2012-12-04 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Gorąco polecam mecenas Barbarę Laskowską. Kancelaria znajduje się przy Placu Narutowicza, a Pani Barbara jest naprawdę skuteczna. Wygrała dla mnie bardzo trudną sprawę rozwodową (rozwód z orzekaniem o winie) i oszczędziła wielu nerwów i zmartwień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja również polecam mecenasa Chróścielewskiego z Łodzi. Koleżanka korzystała z jego pomocy prawnej w podobnej sprawie i wszystko poszło ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Adw Marek Bednarczyk będzie mógł pomóc. To w pełni profesjonalny prawnik, z dużym doświadczeniem. Zarazem indywidualnie rozpatruje każdą sprawę, dyskretny i pod telefonem
![]()
#9 |
Przyczajenie
|
Ja mogę pochwalić mec. xxxxx z Warszawy. Świetny fachowiec i bardzo mi pomógł w sprawie podziału, a z moją rodziną nie było lekko… Gdyby ktoś potrzebował namiary pisać na priv.
Edytowane przez bernikula Czas edycji: 2015-01-30 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam, zarejestrowałam sie dopiero dzisiaj i szukam pomocy. Rozwiodlam sie w 2008 r. z winy meza. Rozdzielczosc majatkowa jest od 2006 r.Sprawa rozwodowa trwala 4 lata, bo tak utrudnial i zmienial 4 adwokatow. W koncu sam zaczal studiowac prawo. Ucieklam z dziecmi a on zostal w mieszkaniu, w ktorym mieszkal z kochanka. Nie bylo jeszcze sprawy majątkowej bo bylam wykonczona sprawa rozwodowa i nie mialam pieniędzy na nowa sprawę. Niestety okazalo się, ze przez te wszystkie lata on placil tylko polowe czynszu i teraz przy sprawie majatkowej chce odliczyc przeszlo 40 tys zl. Niby byly odsetki od komornika. Bardzo potrzebuje dobrego adwokata do sprawy majatkowej w Warszawie, czy moge liczyc na Waszą pomoc. Z góry dziekuję wszystkim za pomoc. To bardzo przebiegły i wyrachowany człowiek, dlatego nie wiem czego sie spodziewac i musze miec naprawde dobrego adwokata. Proszę, pomóżcie.
Edytowane przez bezsilna11 Czas edycji: 2015-03-04 o 16:09 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja słyszałam, że Agata Przybysz jest spoko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.