|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Praca na czacie
Witam
![]() Przejdę od razu do rzeczy: znalazłam ogłoszenie o potrzebnych do pracy dziewczynach przy komputerze z językiem angielskim. Myślałam, że to typowa praca biurowa, jednak na miejscu okazało się, że jest to praca na czacie jako "soul mate". Witryna jest erotyczna, ale ta dana kategoria nie, polega tylko na rozmowie na różne tematy i doradzaniu przy rozwiązywaniu problemów. Rozbieranie się, wulgaryzmy itp są zabronione, a każde takie zachowanie zgłaszane do administratora. Czy podjęłybyście się takiej pracy? Chyba sobie daruję, nie chcę być utożsamiana z tymi, które tam się obnażają. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Praca na czacie
Skoro jest to witryna tego typu, to nie ma cudów. Raczej nikt nie wchodzi na witrynę z czatami erotycznymi, żeby uzyskać jakąś poradę. A zapewnienia, że kategoria nie wymaga chociażby rozmów o tematyce erotycznej, są po to, żebyś na wstępie nie zrezygnowała.
Jeśli został ci podany adres strony, dla której miałabyś pracować, to sobie na nią najlepiej zajrzyj, a jeśli nie,to najlepiej od razu sobie daruj, bo to jawnie oznacza, że mają coś do ukrycia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Adres www znam, widziałam dzisiaj jak pracowały inne dziewczyny. Niby normalna rozmowa, no ale kogo się można spodziewać na takiej stronie to już inna sprawa..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() zawsze mozesz zrezygnowac. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A co ciekawsze kawałki wrzucaj na wizaż
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Spróbuj przynajmniej
![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
czat erotyczny... powtarzam EROTYCZNY a oni niby płacić będą za samą rozmowę o niczym ? o problemach ? taa... może jeszcze o pogodzie
![]() ![]() ![]() Boże kobieto to czat erotyczny a nie rozmowy w toku
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Okej, moze nie na czacie internetowym, ale smsowym erotycznym pracowalam... praca jak kazda inna, TZ nie mial pretensji, a 12h za godzine przed matura piechota nie chodzilo (ukonczone 18 lat mialam). Na nocnych zmianach, jak brakowalo weny tworczej kolezanki pomagaly, albo co sprytniejsi koledzy, zdjecia sie wysylalo jak ktus chcial...
A ze klienci to losie, to inna sprawa ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja ostatnio też ciągle natykam się na te ogłoszenia na trojmiasto pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja bym brała..O ile nie musialabym się rozbierać i pokazywać
![]() Przynajmniej pośmiejesz się, a w miedzy czasie poszukasz czegoś bardziej ambitnego ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedna firma ma wiele portali lub na jednym wiele adresów. Niektóre są kierowane do ludzi, którzy chcą się podniecić albo znaleźć kogoś na sex randkę. Inne są dla romantyków (obu płci, cały czas mówię o kobietach i mężczyznach), którzy szukają drugiej połówki jabłka, kogoś wyjątkowego blabla. A jeszcze inne są dla ludzi, którzy po prostu szukają przyjaciela. Najczęściej jest tak, że ludzie biorący udział w czacie nie wiedzą, że będą rozmawiać z kimś podstawionym (chociaż to jest często w regulaminie), myślą, że będzie to samotna osoba, taka jak oni, która też zapłaciła za ten czat. Są też takie firmy, które starają się utrzymać swojego klienta więc zachowują postać, z którą rozmawia klient. Chociaż przy komputerze siedzą różni ludzie zatrudnieni przez firmę to udają oni (dla tego klienta) Marka z Lubonia lat 23, mają historię rozmowy Marka z klientem itd. Ale to w czatach, które są tylko pisane, nie głosowe czy z kamerą. Jak firma mówi, że nieerotyczny to nieerotyczny. Nie opłaca im się kłamać bo do erotycznego potrzebują ludzi bardziej otwartych lub bardziej zdesperowanych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Jakby nie trzeba było znać dobrze angielskiego, to chętnie sama bym skorzystała z takiej oferty
![]() Jak dobrze płacą to myślę, że warto chociaż spróbować ![]()
#15 |
Konto usunięte
|
Li O, to szukaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pracowalam w smskach to tez, odpisywalam jako DominaMarcelina z wielkim pejczem, oraz Zraniony Rafalek z Lodzi. Np. wszystkie ogloszenia z telegazet to byli niby poszukujacy milosci ludzie od nas;P Te czaty smsowe "poznaj kogos ze swojego wojewodztwa" co bylo zupelnie nieerotyczne tysz byly "nasze" ![]() Wiec nie zawsze praca oznaczala "puszczanie sie przez smsy" :P Co do historii, nie wiem jak na zwyklym czacie, ale na smsowym, w programie obok kazdego numeru (my ich nie widzielismy calych) wyswietlalo sie info, do ktorego dodawalismy co chwila "Jestesmy krysia lat 23 z pcimia dolnego" "wystawilismy go, bo nasz kotek sie rozchorowal" "lubimy komedie romantyczne i formule 1" ;P Znacznie ulatwialo prace, podejrzewam ze na zwyklym czacie dzialajacym na tej zasadzie cos podobnego bedzie. Tauzi, nie dwa, nie dwa, na ero, wysylaja po 10 plus vat, a przeciagniecie po 400smsow... Nigdy nie zapomne klienta "Kochanie, nie bede do ciebie pisal pare dni, musze oddac telefon do serwisu, bo chyba mi sie popsul, mam za duze rachunki" Taaa... rozmawia cala moja zmiane plus polowe kolejnej, a kazdy sms 6,44 No i firmy sa dwie chyba teraz ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-02-09 o 12:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.