|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Profesjonalna nazwa
Witajcie!
Mam wielki problem : mianowicie chciałabym sobie znaleźć na necie albo w jakiejś hurtowni daną aplikację na suknię tylko nie mam pojęcia jak to się nazywa, byłam wczoraj u krawcowej i widziałam że ma takie wielkie aplikacje do przyszycia ale jeśli sobie nie znajdę coś lepszego to będę znana na krawcowej aplikacje. A najgorsze jest to że nie zapytałam jak to się profesjonalnie nazywa. Może któraś z Was mi pomoże. Załączę zdjęcie i z boku po prawej stronie na sukience jest taka piękna aplikacja i chciałabym sobie coś podobnego znaleźć. Będę wdzięczna jak któraś mi odpowie. pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Profesjonalna nazwa
nie jestem ekspertem krawieckim, ale znalazłam coś takiego
http://www.jorg.net.pl/aplikacje.htm http://www.bazardekoracji.pl/cat-pol...-do-sukni.html chyba się to nazywa zwyczajnie aplikacja ślubna
Edytowane przez @mik@ Czas edycji: 2011-02-11 o 17:50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie sa aplikacje gotowe. To są aplikacje wycięte z koronki.
JEJKU ILE RAZY MAM PISAC NA TYM FORUM, ZE SZUKANIE KORONKI TO POWINNO BYĆ ZMARTWIENIE TYLKO I WYŁACZNIE KRAWCOWEJ (NIE PM?)
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na moje oko to jest fragment wyciętej koronki jesli chodzi o tą dużą aplikację w pasie, bo nie wiem czy chodzi Ci o prawą strone na modelce, czy na zdjęciu
|
|
|
#5 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie to moja każdy szczegół sukni ze mną ustalała, nawet pod jakim kątem ma iść drapowanie w pasie, by najlepiej podkreśliło talię zawsze dawała dwie lub kilka propozycji, pokazywała na "szkielecie sukni" podczas przymiarki i ja decydowałam ![]() Poproś swoją krawcową o to samo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

jesli chodzi o tą dużą aplikację w pasie, bo nie wiem czy chodzi Ci o prawą strone na modelce, czy na zdjęciu 
zawsze dawała dwie lub kilka propozycji, pokazywała na "szkielecie sukni" podczas przymiarki i ja decydowałam