|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zobacz... może coś dla mnie masz?
Poszukuję ciuchów w rozmiarze S (choć czasem okazuje się że XS lub M też są ok)
Szukam przede wszystkim: * Jeansowej ramoneski zip !!!!!!! * Czarnych/granatowych szortów * Letnich sukienek (długość midi, najchętniej floral) * Bluzek (nie koszulowych) i topów floral * Perfum Calvin Klein Euphoria EDP ![]() Chętnie wymienię się za: CIUCHY I DODATKI * spodnie S 26/30 - jeansy, sztruksy, materiałowe. Nogawki proste, ewentualnie rozszerzane. Bez udziwnień. * bluzy na zamek, bez kaptura, firmowe, chętnie ze śliskiego materiału - ale nie koniecznie. Raczej dopasowane. Nie zależy mi na oldskoolu adidasa bo taką już mam ![]() * cienkie sweterki - mam na ich punkcie fioła Dopasowane. Dekolt łódka/szpic/półokrągły. Zwykłe/na guziczki/kopertowe. Kolory: czarny, szary, zielony, niebieski, czerwony - ale można pytać bo może spodoba mi się coś nietypowego ![]() * dużą torbę (worek, listonoszkę) w kolorze brązowym. Nie interesują mnie torby do noszenia w ręce ![]() * małą skórzaną torebeczkę na długim pasku * bokserki/bluzki na ramiączkach. Gładkie, bez udziwnień. Mogą być z koronkową górą. * t-shirty z fajnymi nadrukami lub gładkie * bluzki z długim rękawem. Dopasowane, bez nadruków. Dekolt łódka/szpic/półokrągły. Najchętniej czarne, ale nie pogardzę innymi kolorami. * oryginalne sportowe buty 39/40 (nowe lub w świetnym stanie). Najchętniej czarne, ale nie pogardzę biało czarnymi superstarami ![]() * ekoskórkę karmelową. Dopasowaną. Na zamek. * skórzaną/drewnianą szeroką bransoletkę * zegarek na szerokim pasku lub mały retro na łańcuszku * firmowe biustonosze (rozciągliwe 65DD/65D, 70D/70C) KSIĄŻKI * Dan Brown "Kod Leonarda da Vinci" * Dan Brown "Anioły i demony" * Książki o tematyce fotograficznej (np. M.Freeman "Czarno biała fotografia cyfrowa", J.Beardsworth "Czarno biała fotografia cyfrowa") Portrety/fotografowanie ludzi/fotografia dziecięca/światło/fotografia czarno biała/obróbka zdjęć w Photoshopie itp. Wszystkie ciuchy i dodatki w przynajmniej BARDZO DOBRYM stanie, bo sama takie rzeczy oferuję w zamian. ZANIM NAPISZESZ, ŻE COŚ MASZ - NAJPIERW SPRAWDŹ CZY ZNAJDZIESZ COŚ DLA SIEBIE W MOJEJ SZAFIE!!!!!!!!! Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-09 o 21:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zobacz... może coś dla mnie masz?
U mnie spodnie, bokserki, t-shirty
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
popatrz u mnie moze cos znajdziesz dla siebie
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
* cienkie sweterki - mam na ich punkcie fioła Dopasowane. Dekolt łódka/szpic/półokrągły. Zwykłe/na guziczki/kopertowe. Kolory: czarny, szary, zielony, niebieski, czerwony - ale można pytać bo może spodoba mi się coś nietypowego
* małą skórzaną torebeczkę na długim pasku * bokserki/bluzki na ramiączkach. Gładkie, bez udziwnień. Mogą być z koronkową górą. * t-shirty z fajnymi nadrukami lub gładkie * sukienki na lato (szczególnie floral) u mnie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.