|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Codzienne "must have"
Co musicie codziennie robić? Bez czego( jakich czynności) rano nie wyjdziecie z domu? Co robicie zawsze wieczór?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Codzienne "must have"
Codziennie musze się umyć i porządnie pojeść
, bez makijażu raczej z domu nie wyjde ( lekko musnieta twarz podkladem), uwielbiam tez obejrzeć sobie jakiś fajny serial - tak dla rożluźnienia po szkole. Codzienne must have - to przede wszystkim szkola ...
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
codziennie muszę wejść na wizaż
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
może must do?;p
ja codziennie myje zeby, myje sie i maluje i tyle
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
co muszę zrobić przed wyjściem...?;p
Umyć włosy (no już tu nie wspominam o rzeczach oczywistych jak np mycie zębów xd) ;d A całego dnia nie przeżyję bez muzyki!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
hehe ja też
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Poza takimi rzeczami, które robi każdy (albo które każdy robić powinien
) to MUSZĘ codziennie umyć głowę. Jeśli tego nie zrobię, to nawet mimo, że moje włosy nie wyglądają jakoś tragicznie, dostaję szału i kończy się to wizytą u fryzjera (i nową fryzurą przy okazji).Poza tym - rano kawa. Jeśli rano nie będzie kawy to najprawdopodobniej świat się zawali. A wieczorem lubię obejrzeć jakiś serial
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
włosy też myje codziennie
tylko moje bardzo szybko sie przetłuszczaja
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Prócz tych oczywistych oczywistości (np. mycia zębów), to nie wychodzę NIGDY bez śniadania (no chyba, że tak maksymalnie zaśpię, ale praktycznie nigdy mi się to nie zdarza
![]() Dzień też nie obędzie się bez wizyty w necie - sprawdzanie poczty, wizażu i innych takich
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano o śniadaniu też zapomniałam
![]() Zawsze jem przed wyjściem
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Codziennie zapisuje w kalendarzu co mam jeszcze do zrobienia. Inaczej zapomniałabym wszystko. Nie ma dnia, żebym nie nabazgroliła coś w swoim notesiku.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
no to podziwiam tych co jedzą śniadania. U mnie "must have" to przede wszystkim poranne bieganie w panice bo koniecznie muszę zrobić coś niezmiernie ważnego o czym sobie właśnie przypomniałam/zaspałam/ogółem jestem w proszku a powinnam być od 5min, w drodze do szkoły
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż, branie mp4 do kieszeni, a z takich higienicznych to muszę umyć buzię żelem, jak mi się skończy i muszę umyć tylko mleczkiem to nie mogę tego przeżyć, mam wrażenie że mam gębę brudną i chodzę umorusana jak nieboskie stworzenie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, powinno być "must do". Z must have to kubek lub dwa herbaty
. Poza tym, podobnie jak Bura kocurka, nie wychodzę bez śniadania. Łazienka to podobnie jak przebranie piżamy, jasne . Nieswojo się czuję bez śniadania... przed komputerem . I niestety wzięcie leków jest nieodzowne, choć niemile przypominane.A, i dzień bez mleka dniem straconym!
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
bez śniadania , bez makijażu (chyba że ide do sklepu tylko lub na plaże czy coś ) bez telefonu
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Ja mam coś gorszego. CODZIENNIE muszę wyrywać brwi. Nienawidzę tego robić, ani tego co mi ojciec przekazał w genach
.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
codziennie rano muszę założyć soczewki kontaktowe
bez tego ani rusz
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam, że kawa. bez poranka z nią czuję się jakbym nie umyła zębów
![]() mam od groma takich małych zwyczajów
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
codziennie rano absolutnie musi być :
śniadanie (przynajmniej jedna kromka ;]), makijaż (jeśli nie wychodzę z domu to nie robię )codziennie wieczorem: umycie włosów, demakijaż (obowiązkowo, nawet jeśli wracam z imprezy o 6 nad ranem to nie położę się spać bez demakijażu), oczywistych spraw w stylu prysznic, umycie zębów etc. nie wymieniam
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-04-01 o 22:28 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm
mycie zebow filizanka kawy, mala kromka, nie maluje sie wieczorem : codziennie mycie wlosow, nakremowanie, szorowanie zebow
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Ja to samo
Wkurzają mnie takie malutkie nawet.Poza tym, to tak jak już dziewczyny wymieniły, nie wyjdę bez śniadania, no chyba, że zaśpię. Na szczęście bardzo bardzo rzadko mi się to zdarza ![]() Hmm poza tym sprawy higieniczne, również po imprezie nie wiadomo jak bardzo byłabym zmęczona, muszę wskoczyć do wanny oraz zmyć makijaż. Codziennie też trzeba wejść na NK, Wizaż, Demotywatory, basha i JoeMonstera . No chyba, że nie mam dostępu do neta.Chyba wszystko
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
wypić rano zieloną herbatę!
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Rano:
śniadanie makijaż czyszczenie okularów ![]() guma do żucia tuż przed wyjściem z domu (nigdy wcześniej!) Wieczorem: zmycie makijażu herbata Wizaż Pominęłam kwestię oczywistą jak poranna i wieczorna toaleta.
|
|
|
#24 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Te dwie rzeczy podciągnęłam u siebie pod oczywiste ![]() Dziwię się jak kiedyś mogłam chodzić czasem spać bez zmycia makijażu ![]() Cytat:
Od wizażu ciężko mi się czasem oderwać, ale te strony są po prostu straaaaszne: "Dobra, już wychodzę...jeszcze tylko jedna stronka i już idę"
|
|
|
#25 |
|
Zasiedzenie
|
Pomijajac sprawy higieny (mycie zebow, demakijaz itp) to codzienne moje bardziej must do:
-umyc wlosy (jesli wiem ze musze gdzies wyjsc) -umalowac sie (j.w) -zjesc rano sniadanie -mam zawsze zajecia pozniej wiec codziennie rano ddtvn ![]() -zjesc cos slodkiego -przeglad wizazu -przeglad poczty, allegro, blogow modowych -spotkac sie z TZ |
|
|
|
|
#26 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
Oprócz rzeczy oczywistych, higieny: muszę zawsze "ubrać" się w zapach perfum, bez tego czuję się źle.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Rano:
- umyć włosy i przynajmniej twarz (najlepiej jak jest czas na prysznic) - wymakijazować się, a przynajmniej pociągnąć rzęsy tuszem - bez tego na pewno nie wyjdę - ubrać się ![]() - spryskać perfumami Wieczorem: - prysznic + balsam/oliwka na ciałko :P - demakijaż - kremik do rąk, ust - specyfiki od dermatologa na twarz - odżywka na rzęsy i brwi - "pobiegać" po necie muszę - nk, wizaż, demotywatory, poczta itd
Promise I'm worth it, To hold in your arms, So come on and give me a chance. Edytowane przez mmalinowa Czas edycji: 2010-04-02 o 11:48 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Rano musi być śniadanie
+mycie zębówOczywiście nie wyjdę z domu bez makijażu Coś tam zawsze musi na twarzy być![]() Na wieczór demakijaz i smarowanie twarzy kremem+mycie zębów
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze zapomniałam o pościeleniu łóżka
muszę je codziennie pościelić nawet jak jestem spóźniona, bo jakoś dziwnie mi jak tego nie zrobię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

, bez makijażu raczej z domu nie wyjde ( lekko musnieta twarz podkladem), uwielbiam tez obejrzeć sobie jakiś fajny serial - tak dla rożluźnienia po szkole. Codzienne must have - to przede wszystkim szkola ...
) to MUSZĘ codziennie umyć głowę. Jeśli tego nie zrobię, to nawet mimo, że moje włosy nie wyglądają jakoś tragicznie, dostaję szału i kończy się to wizytą u fryzjera (i nową fryzurą przy okazji).

)