|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
meble wenge w kuchni
Hej chciałabym sie poradzić czy do kuchni wenge będą pasować ściany w kolorze dojrzały groszek? bo zamierzam na taki pomalować i jak myślicie co dać ma ścianę pomiędzy meble? co będzie lepsze płytki czy szkło hartowane i fototapeta pod nim? proszę o porady. Dzięki
![]() Edytowane przez Madziarka 25 Czas edycji: 2011-02-08 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: meble wenge w kuchni
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: meble wenge w kuchni
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: meble weradzic czy do kuchni wenge będą pasowaly nge
szklo hartowane przeznaczone do kuchni nie peknie. ja mialam na poprzednim mieszkaniu taka szybe ale kolorowa. mozesz dowiedziec sie ile kosztuje szyba w kolorze i szyba bezbarwna. jesli zamowisz u profesjonalnej firmy to montaz masz w cenie. jesli bedziesz chciala bezbarwna zeby wymieniac podklady( np, zdjecia tapety) to musisz z nimi ustalic montaz na profilach zebys mogla wlozyc cos pod szybe inaczej beda montowali na specjalny silikon. szyby kolorowe nazywaja sie LACOBEL.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie szkło, można z fototapetą, ale można też użyć dekoracyjnego szkła jak na dołączonych zdjęciach, a tu można trochę o tym poczytać:
http://www.blog.ikuchnie.pl/2011/01/...lo-nad-blatem/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co. jekcy cos to pisz na pewno postaram sie doradzic a i wiele wizazanek tez pomoze. pozdrawiam
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.