|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
zobacz, może coś masz!NIEAKTUALNE 1. Kremu BB! Mogą być próbki, odlewki.Pilnie poszukuję: 2. Ładnej torby typu worek, koniecznie mieszczącej A4, czarnej, beżowej lub brązowej 3. Damskiego portfela 4. Chustek/apaszek floral i panterka przede wszystkim, ale różne kolorowe wzory mogą mi się spodobać (nie geometryczne i nie w paski) 5. Spinek-kokardek do włosów. 6. Paletek cieni do powiek 7. Wszystkiego co kobiece (tuniki, sukienki, spódnice -falbanki, koronki, pudrowe róże, pastele, kokardki itp.) 8. Bielizny najchętniej 65-70 B/C, dół XS 9. Legginsów, w każdym kolorze oprócz czarnego 10. Kredek do oczu: czarnej i brązowej, ale inne kolorki tez mogą mi się spodobać 11. Dobrego rozświetlacza/korektora/kremu pod oczy (na sińce) 12. Płaszcza na wiosnę w ładnym kolorze 13. Nowych pomadek 14. Konturówek do ust 15. Drewnianej szczotki do włosów Noszę rozmiar XS/S, nie proponujcie mi większych! Póki co, tyle. Jeśli coś masz, proszę, odezwij się. Jak coś mi się spodoba jestem w stanie sporo oddać i poszukać czegoś poza wątkiem. Pisz tylko co byś chciała w zamian. Pozdrawiam! ![]() Edytowane przez Anja1221 Czas edycji: 2011-03-08 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zobacz, może coś masz!
u mnie chusty : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U mnie torba worek granatowa , miesci a4 , house.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
u mnie apaszka w panterkę i charmsy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.