|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() krótkie bajki!
Dawno temu pewna kobieta znalazła żabkę i chciała ja dać na pokarm dla bociana, lecz żabka obiecała jej 3 życzenia tylko ze jej mąż będzie miał spełnione te same życzenia, ale 10 razy mocniej. Kobieta zgodziła się i wymawia 1 życzenie:
-Chciałabym być najbogatsza kobieta na świecie. Żabka przypomniała jej ze jej mąż będzie najbogatszym mężczyzną na świecie, lecz kobieta się tym nie przejęła i zaczęła wymawiać kolejne życzenie: -Chciałabym być najpiękniejszą kobieta na świecie. Na to żabka: -Pamiętaj ze twój mąż także będzie najpiękniejszy na świecie. -Tak wiem. On będzie najpiękniejszy ja będę najpiękniejszą i będziemy skazani na siebie. Kobieta myśli nad 3 życzeniem i po chwili mówi: -Chciałabym dostać lekkiego zawału serca. Przyszedł Jasiu do szkoły z łolkmenem 1-sza lekcja matematyka Pani się pyta jasia ile jest 1+1=? mniej nisz zeroooooooooo 2-ga lekcja Przyroda pani się pyta jasia jaka jest na polu pogoda?Szklana pogoooda szyby niebieskie. Bajka o cioci: Cio ci sie stało? znasz bajke o pociagu animatorow? jedzie pociag a nima torów. O Agatce: A gatki miała w kwiatki O paltociku: Pal to Ci ku*wa płuca zgniją... O naleśniku i dżemie: Leży baba na leśniku i drzemie. O Napolenie: Ona po Leonie miała trójkę dzieci. O barszczu: Bar szczurami straszy. O bojach: Szalenie oboje się kochamy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: krótkie bajki!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Te krótkie bajki przypominają mi miłe chwile z dzieciństwa, kiedy kupowałyśmy sobie z siostrą gazetki z dowcipami i tam było mnóstwo tych bajeczek. Jedna z nas czytała je na głos i oboje "lałyśmy" ze śmiechu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.