| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-02-06, 16:08 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | Pomocy!zgubiony paszport dziecka:(((

Witam wszystkich serdecznie.  Sprawa jest troszkę skomplikowana ponieważ 4 tygodnie temu byliśmy z mężem w konsulacie w Londynie wyrobić paszport naszej córeczce ma 1,5 roczku jest to jej drugi paszport,stary jest już nieważny podkreślam i niby nie ma w tym żadnego problemu,po odbiór nowego paszportu mieliśmy jechać jutro lecz nie umiemy znaleźć starego a przy odbiorze nowego należy pokazać stary?co teraz mamy zrobić? czy nie wydadzą nam nowego?przecież stary i tak był nieważny?a na początku marca mamy lecieć do polski na urlop ahh  (( Będę wszystkim wdzięczna za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam gorąco. | 
|     |   | 
|  2011-02-07, 20:21 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Hawarden 
				 | 

Dot.: Pomocy!zgubiony paszport dziecka:(((

Hmm nie wydaje, mi sie zeby to był jakis mega problem. Ja jak wyrabiałam nowy paszport to pokazałam stary, przedziurkowali mi go i mogłam go sobie zabrać z powrotem. chodzi pewnie oto zeby nie moc sie poslugiwac niewaznym dokumentem. a skoro u was sie zgubił to napewno nie bedziecie sie nim posługiwac   
				__________________ Chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż nie pociągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 23:57 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: bedlam 
				 | 

Dot.: Pomocy!zgubiony paszport dziecka:(((

idz na policje i zglos zagubienie dokumentu. dostaniesz papier i wtedy mozesz go pokazac w konsulacie w zastepstwie starego

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.