|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
słaby charakter-pomoc psychologa
Witajcie , chciałam się was dowiedzieć czy któraś z Was korzystała z rad psychologa?? Mam ciężki okres w życiu,trudno mi sobie poradzić po rozstaniach , jestem ogólnie samotna i potrzebowałabym pomocy psychologa. W jaki sposób można się do niego zapisać ?? czy są jakieś grupy wsparcia ?? czy tylko dla alkoholików ?? jestem z małej miejscowości i chyba to nie jest temat popularny .... czy sesje u psychologa są płatne??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: słaby charakter-pomoc psychologa
sa bezplatne- zazwyczaj w poradniach psychologicznych, psychiatrycznych, czasem w roznych osrodkach i fundacjach- na NFZ,ale sa i platne- w prywatnych gabinetach ,zazwyczaj 80-120zł. przy wizytach w poradni trzeba sie liczyc z tym, ze na ogół nie sa to terapie dlugoterminowe, no i trzeba dluzej czekac.przy prywatnych wizytach- wizyta od razu, wybierasz sobie nurt jaki najbardziej Ci odpowiada, ale jest to dosc duzy wydatek.sesja trwa 45-60min, w poradniach bywa różnie. zapisujesz sie jak do kazdego innego specjalisty-dzwoniac.
są terapie indywidualne i są gupowe, kazda ma swoje plusy i minusy. są rozne terapie grupowe, nie tylko dla alkoholikow, ale np grupy wsparcia ofiar przemocy, sprawcow przemocy, DDD, DDA, osob ktore stracily kogos bliskiego itp.najlepiej poszukaj w swoim miescie poradni psychologicznej albo psychiatrycznej tam uzyskach wiecej informacji, ew. mozna tez szukac inf. w MOPSie czy PCPR. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2011-02-14 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.