|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zazdrość :(
Hej. Mam taki problem... Jestem z chłopakiem ponad rok i przez pierwsze kilka miesięcy on mial kilka "koleżanek" z którymi często rozmawiał przez telefon. Mówilam mu ze mi sie to nie podoba, ale on zapewnial ze to tylko znajome i ze zazwyczaj one do niego dzwonią.. No więc trwało to jakiś czas. Teraz gdy do mnie ktoś dzwoni on staje się strasznie zazdrosny i zdenerwowany. Mówi ze mi nie ufa i że mam przestac odbierac telefony od jakis kolesi. Dobra, przyznam ze czasami specjalnie tak robie zeby wzbudzic w nim zazdrosc przez to jak bylo kiedys i jak on sie zachowywal. Ale nie wiem czy mi to na dobre wychodzi. Teraz stal sie taki nieufny, denerwuje sie ze jak on pracuje to pewnie ja sie z kims umawiam itp.. Pamietam jak kiedys nigdy mnie nie złapał zeby do mnie ktos dzwonil to wtedy duzo razy slyszalam jak mówil ze w koncu znalazl dziewczyne ktorej moze zaufac. (jego byla go zdradziła). Moze naprawde nie powinnam mu dawac powodow do zazdrosci.. Ale czasami po prostu chce zeby bardziej o mnie zabiegał i mial szczypte niepewnosci. Pomóżcie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrość :(
jak dla mnie ostro oboje przesadzacie;| ze niby nie mozecie rozmawiac przez telefon ze znajomymi? a wogole czym sie rozni kolezanka od"kolezanki" bo nie załapałam?
dajcie sobie na luz bo predzej czy pozniej sie rozstaneicie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
odegralas sie juz na nim wystarczajaco
teraz budujcie wzajene zaufanie
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ujęłam "koleżanki" w cudzysłów, bo jak dla mnie to musiało być coś więcej bo ze zwykłymi znajomymi nie rozmawia się po nocach po godzinie a nawet więcej. Nieraz przy mnie do niego wydzwaniały. No ale jak na teraz to już nie widzę żeby tak było. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty jemu nie ufasz, on nie ufa Tobie, robisz mu na złość, bawicie się w jakieś głupie odgrywanie się na sobie. Co to za związek?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eee ja z kolegami rozmawiam ponad godzine nawet nie przy tz bo to niegrzeczne i nie chce zeby sie nudził ale przeciez to chyba normalne?
|
|
|
#7 | |||
|
Zakorzenienie
|
olaboga.. ile macie lat ?
bo typuję, że jesteście jeszcze bardzo młodzi, on nie może mieć koleżanek ? a czemu nie ? wytłumacz bo tego nie czaję... teraz Ty za to nie możesz mieć kolegów.. ? wy w przedszkolu jesteście czy co ? ogarnijcie się oboje, Ty nie ufasz jemu on nie ufa Tobie, nie możecie mieć znajomych to po co wam taki związek ? sory to nie jest związek.. bo nie istnieje coś takiego jak związek bez zaufania... ja mu nie pozwalałam.. to on mi teraz też... dorośnijcie wreszcie albo sobie darujcie ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwiazek bez zaufania nie istnieje, wiec po co ze soba jestescie? Ty jemu nie ufasz, ani on Tobie. Masakra jakas, a nie zwiazek. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.