|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Wszystkiego co pomaga zniszczonym włosom.Odżywki,maski,szam pony - pomóżcie;)Hej dziewczyny - tak jak w temacie.Poszukuję wszystkiego co pomaga zniszczonym włosom. Szukam * szamponów * odżywek * masek * sprayów * tabletek ze skrzypem czy cos * różnych ampułek * itp Nawet jeśli macie jakies resztki - chetnie przygarnę.Rozjasniłam wczoraj włosy - i o zgrozo - nigdy wiecej ... Jeśli ktos ma cos,co moze mi sie przydac - piszcie ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkiego co pomaga zniszczonym włosom.Odżywki,maski,szam pony - pomóżcie;)
nic nie mam chyba, tylko doradzę, ponieważ uczę się w technikum fryzjerskim i niedawno dowiedziałam się że nie tylko jedwab działa regenerująco, ale też wszystko co pszczele. kit, miód itp. Więc zachęcam do czytania składu
![]() A tak swoją drogą Każdy rodzaj włosa można zregenerować! rozdwojone końcówki naprawić bez podcinania! Wymaga to czasu (ile to w zależności od stopnia zniszczenia) Wystarczy dbać i chcieć. Strasznie mnie boli jak dziewczyna obcina swoje długie włosy po twierdzi, że jej sie końcówki rozdwoiły.. no i co z tego pytam ? ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- aha no i w rossmanie teraz jest promocja i jedwab (15 ml) można kupić za niecale 3 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wszystkiego co pomaga zniszczonym włosom.Odżywki,maski,szam pony - pomóżcie;)
Mgłe do wlosów mam
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak można zregenerować strukturę martwą? Można ją co najwyżej "skleić" jakimś kosmetykiem, typu jedwab. ![]() A autorkę zapraszam do mnie po litrowy balsam do włosów z jedwabiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja mam bardzo dużo odżywek i innych specyfików wszelkiej maści do włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Polecam zregenerować włosy domowym sposobem
![]() ![]() Pokrzywowa regeneracja. Ziele pokrzywy wzmacnia cebulki włosowe, hamuje wypadanie włosów i wspomaga ich regenerację. Kuracja taka przyda się, gdy jesienią i wiosną wypada więcej włosów. Gotujemy szklankę octu owocowego i zalewamy nim garść suszonej pokrzywy. Nie stosujemy świeżych liści, bo mogą zabarwić włosy na zielono. Po kwadransie odcedzamy. Powstały w ten sposób lotion ostudzamy i co drugi dzień płuczemy nim włosy. Żółtko na wzmocnienie. Mikroelementy znajdujące się w żółtku pomagają odzyskać równowagę skórze głowy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.