|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MAJ EDM, E.L.F., Lumiere, Clinique i wiele innych..
NIEAKTUALNE
Witajcie! Jestem tu nowa na wątku, więc jeśli robię coś nie tak-krzyczcie ![]() Kosmetyki oddaję ze względu na to, że mam ich całą masę, większość jest używana, choć znajdą się i świeżynki. Staram się racjonalnie ocenić ich stan i zużycie, ale wiadomo, mogę się pomylić- linijki w oku nie mam.. ![]() Bardzo ważna rzecz- zdjęć nie dodaję teraz, choć z miłą chęcią zrobię to na czyjąś prośbę. Interesują mnie przede wszystkim podkłady mineralne, zarówno pełnowymiarowe, jak i sample w jasnych i bardzo jasnych odcieniach złota- głównie Golden Fair i Fawn EDM, Lily Lolo , Pixie lub Meow w kryjących formułach. Oprócz tego interesowałby mnie Humektan i/lub Ceralan firmy Orion. Ponadto oczywiście to, co wpadnie mi w oko (głównie kosmetyki, ale mogą być i ubrania w rozmiarze S) (w nawiasach najpierw podaję termin przydatności, potem ilość produktu, która została w opakowaniu) Kosmetyki pielęgnacyjne: 1.rozświetlający balsam do ciała Ziaja (06.2012, ok.1/2) 2.odżywka w sprayu ułatwiająca rozczesywanie Elseve Nutri-Blask Light (29.04.2012, 3/4) 3.kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym Ziaja Intima 200ml (05.2012, całość) 4.krem nagietkowy Babydream Natural Calendulacreme (08.2011, prawie całość) 5.mleczko do demakijażu cera naczynkowa Ziaja Phytoaktiv (07.2012, prawie całość) 6.balsam do ciała ‘Owoc granatu i mango’ Avon (koniec 2011, całość) 7.lakier do włosów Wellaflex maksymalnie utrwalający miniaturka(75ml) (11.2013, całość) 8.czarne mydło Savon Noir L’Orient 200g (31.10.2011, ok.1/7) -tylko odrobinka na wypróbowanie na 3-4 razy, co by nie musiałyście kupować, jeśli wam nie podpasuje 9.glinka w proszku Rhassoul L’Orient, również odrobina na 3-4 razy, na wypróbowanie (31.07.2011, ok.1/7) 10.krem do opalania Sunozon spf 20 (12.2012, całość) 11.krem do opalania do twarzy 40 ml Ducray Melascreen (01.2013, trochę więcej niż 1/3) 12.profesjonalny korund do mikrodermabrazji 100g- plakietka trochę podniszczona, ale z samym produktem wszystko ok, opakowanie nigdy nie otwierane, nie wiem jaki termin ważności ale powinien być w porządku-zakupiony niedawno 13.profesjonalna maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika Sleek Line Repair&Shine (04.2013)- tu mogę zrobić kilka odlewek (każda do ok 200ml) Makijaż: 14.próbki Pixie Natural Finish Foundation (Marigold 1, Felicitae 1, Pari 1, Kailen 2, Adorabelle 2, Blossom 2, Cameo 3, Marigold 3) 15.próbki podkładów Lucy Minerals (Pale Olive, Light, Bisque) 16.próbki podkładów Adorned with Grace Minerals ( Peace 3.5, Faith 3.0) 17.próbka LaurEss Ethereal Foundation Radiant Tan 18.próbki EDM (podkład Light Neutral Intensive, puder Natural Reflections Light) 19.próbki podkładów Lumiere (Light Beige VV, Light Medium Neutral VV, Light Neutral VV) 20.próbki różów Lumiere (Poppy, Ditto’O’) 21.pełnowymiarowy podkład E.L.F Mineral Foundation Spf15 w kolorze Fair 22.rozświetlacz EDM Wet Sand ( 1/3 sampla) 23.róż EDM Nick Nack (cały sample) 24.podkład EDM Light Neutral Original glo (1/2 sampla) 25.podkład Bare Escentuals Light Base (tylko na raz, do wypróbowania koloru) 26.korektor EDM Mint (1/2 sampla) 27.cień Blushe Store w kolorze Chameleon (na 2-3 razy) 28.podkład Inglot YSM Cream Foundation 30 ml kolor 41 (1/2 tubki) 29.podkład mineralny prasowany Clinique almost powder makeup spf 15 kolor 03 Stay Beige (tu zaznaczam, że to tester, w połowie zużyty, jeden róg nieco złamany, trzymam go w innym opakowaniu niż oryginalne) 30.puder bambusowy z BU (1/2 opakowania) 31.cienie sypkie do powiek Verona (tylko zielony w 1/2 zużyty, reszta cała) 32.zestaw do stylizacji brwi Essence (raz użyty) 33.lakiery do paznokci: Eveline Classic Colours (430, 516, 604), Miss Selene (141, 205), Wibo Express growth 328, Sally Hansen Hard As Wraps (Coral Creme)- wszystkie użyte tylko kilka razy 34.woda perfumowana Bi-es Emotion 50 ml (zostało więcej niż 1/2) PS. Tam gdzie piszę próbka-mam na myśli woreczek strunowy, tam gdzie sample-chodzi o 1g słoiczek. Edytowane przez AnnoDomini1991 Czas edycji: 2011-06-18 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EDM, E.L.F., Lumiere, Clinique i wiele innych..
Hej podoba mi sie
E.L.F Mineral Foundation próbki podkładów Lumiere ( Light Medium Neutral VV, Light Neutral VV) znajdziesz cos w zamian? ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Hej podoba mi sie E.L.F Mineral Foundation próbki podkładów Lumiere ( Light Medium Neutral VV, Light Neutral VV) znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: MAJ EDM, E.L.F., Lumiere, Clinique i wiele innych..
coś u mnie za:
kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym Ziaja Intima 200ml (05.2012, całość) profesjonalny korund do mikrodermabrazji 100g profesjonalna maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika Sleek Line Repair&Shine -odlewka ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- jeszcze róż EDM Nick Nack (cały sample) i jeśli miałabys jakieś bardzo jasne podkłady w płynie to też jestem chętna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym Ziaja Intima 200ml (05.2012, całość)
mleczko do demakijażu cera naczynkowa Ziaja Phytoaktiv (07.2012, prawie całość) cos u mnie ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za płyn intymny i próbki podkładów? ewentualnie odlewkę maski do włosów ;-)
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nawet wszystkie w naturalnych/jasnych odcieniach beżu ;-)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A przystojny chociaż ten chłop? ;-D
meteorki niestety już wymieniłam...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odżywka w sprayu ułatwiająca rozczesywanie Elseve Nutri-Blask Light (29.04.2012, 3/4)
lakier do włosów Wellaflex maksymalnie utrwalający miniaturka(75ml) (11.2013, całość) coś u mnie za te rzeczy? zastanawiam się jeszcze nad mintem i balsamem z avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej,
znajdziesz cos u mnie za kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym Ziaja Intima 200ml (05.2012, całość)? pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to ja się decyduję na odzywkę,lakier miniaturkę, pół minta i balsam avon ( jest do 12.2011? ). Mogę ci jeszcze dorzucić np. łyżeczkę dry-flo, łyżeczkę glinki czerwonej do maseczek, sampel Meow Pampered Puss Korat 2 (frisky), Pixie CDL Shaylee 1. A i mam humektan resztki, na spróbowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym Ziaja Intima 200ml (05.2012, całość) glinka w proszku Rhassoul L’Orient, profesjonalny korund do mikrodermabrazji 100g- Makijaż:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.: EDM, E.L.F., Lumiere, Clinique i wiele innych..
Coś u mnie za puder bambusowy z BU (1/2 opakowania)?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
-kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym Ziaja Intima 200ml (05.2012, całość) -krem do opalania Sunozon spf 20 (12.2012, całość) -profesjonalna maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika Sleek Line Repair&Shine (04.2013)- tu mogę zrobić kilka odlewek (każda do ok 200ml) -puder bambusowy z BU (1/2 opakowania) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a nie chciałabyś się zamienić za Kamilla+Carmex za Korund i puder bambusowy?(może coś dobrać, jeśli to mało dla Ciebie)
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.